Еј, Плавушче, баш мислев пред некој ден кај те снема. После те прочитав и викам, ааа, тука е момето, мрда. Поздрав и до тебе, дружи не повеќе.
Поздрав до Тhe Кiketto зошто ептен ме погоди со поздравов, се пронајдов ... Мора вака инаку ќе те уништат !!! А и не им го давам тоа задоволство да ме видат даун . Не заборавајте некои живеат за тој момент !
СП....ма како специјален, еден најспецијален поздрав. До еден човек. Единствениот човек во мојот живот со кој се разбираме со погледи. И тој мене и јас него. Човекот кој многу пати сум го натажила, изнервирала, дури и расплакала......а понекогаш и израдувала. Човекот кој без кој не можам ни минута од животот да си замислам. Некој што знае и тоа како да ме удри од земја со неговите зборови кога треба, а и да ми даде неверојатна сила и волја кога истите ми недостигаат. Човекот-карпа, кој поднесувал безброј жртви за мене во животот. Оној што ме научи дека никогаш од ништо не треба да се откажам, а најмалку од она што најмногу го сакам. Тато, извини Ќе ти надоместам утре кога ќе се вратам со p.s. И да знаеш дека засекогаш ќе биде 53% за мене.
http://www.youtube.com/watch?v=oacf3PEDxA8 СП до сите од Малешевијата. Многу интересен дијалект имате
Чичето што неверуваше дека ЖЕНСКО има добитна комбинација во кладилница! Еее чиче кај си сеа, да ти покажам 500че!!! по една тура за цела фемина
Девојки дојдов да ве поздравам,многу ми недостигате..... овој поздрав посебно сакам да го упатам кон Кате21....
СП до АнушкаНЕСТЛЕ (никогаш повеќе Нестле да не касниш во животот, беља ми направи со тоа Нутелата ) и до Кикето