Поздрав Жапче, добра песна...И до Ели25, и до Трендафилка, Магнолија, Теодора, и до сите кои не се излезени вечерва туку си чкртаат по форумот...И до оние кои не чкртаат ама тука се, само се кријат Поздрав до сите, и Добра Ноќ...
Сп до сите кој водат тешки борби против летачките инсекти Спојлер Сп до сите кој се нервираат поради лошото време Спојлер
Сакам да ја поздравам AlicaInWonderland. Од првата до последната страна прочитав темата “Бугарска музика„ и треба да кажам, дека ми стана многу неубо! Верно е, дека пејачките се силиконести, дека крадат музика и повеќето не знаат да пејат...Но во Бугарија нема само чалга. Има многу квалитетна поп, рок и рап музика! Многу ми стана тажно, кога прочитав повекето коментари, во кои пишуваше, дека мразат све бугарско - бугарски јазик на веќе... Се чувствувам туѓа Единствено ми направи впечаток мислењето на AlicaInWonderland, која напиша...
До Hipster ...онака повеќе пати за нешто што имам прашано она ми се нашла за да одговори па еве сега праќам еден гооолем поздрав до неа
^ Фала ти Циа ептен голем поздрав и то тебе И тука сме да си помагаме колку можеме, не ме чини ништо!!! Али ме утепа со сликава, јас на диета а ти мене ресана и топло чоколадо Ама силна сум јас не потклeкнувам
СП баш до сите Феминки..сите до една ..Прекрасни сте..на ова место си најдов многу истомисленички , па дури и да не мислиме исто важно е дека сите сте паметни , културни , супер девојки . Исто така поздрав до девојките со кои редовно контактирам преку ЛП - срцки сте . И до сите останати со кои допрва ќе контактираме и ќе се дружиме . Ви посакувам убав ден
СП до сите кои мора да учат денеска, а не му е мирен г*от Што да правам кога не се седи на едно место на вакво убаво време
СП до Каролина Гочева која предизвика бурни реакции и коментари во темата посветена за неа на овој прекрасен форум.
Cп до Мисс независна, ако фати 70.000 да фрли нешто навака Ах тој дечко ти ах,дај боже денес да му е среќна раката, и да се надеваме дека ќе фатиш после пред врата да најдам една кутија родео, потпишана, ова е за лудо, зашто фатив 70.000 се шалам
Леле Лудо ако добијам не кутија Родео него штека Марлборо ќе ти пратам по брза пошта алијас дечко ми Ама тој бе баксуз е,ќе видиш дека нема да добијам..Му ги кажав утакмиците ,и само за Лидс му реков за овие незнам ти како сакаш,и ги стаил и ете ги губат . Молим те влези му со базука! Ај некое ливче некад ќе влезе ваљда,па ќе има частење..
СП исто до Независна, нека не биде песимст, има да ја части цела фемина, ама нема така лесно со Марлборо да се провлече И ЌЕ ФАТИШШШШШШШ :up: