До девојката што ми ги тенчи нервите се повеќе и повеќе !!! Pelikuna девојче да си ми во близина не знам што би ти направила . Еден ќотек ама дооообар за да ти дојде паметот еднаш засекогаш . Жими се се провоцирам криво ми е брее . За кретен ли ќе патиш? А патиш не негирај ! Сите сме изгубиле некого во животецов , нема некој што не бил повреден или поразен и јас сум била и знам дека ќе бидам . Ми било тешко ама сум продолжила . Побогу не е Бред Пит веројатно . Отерај го у три лепе *ичке материне и ГЛАВАТА ГОРЕ ПРОДУЖИ ДАЉЕ !!! Мене ми се одмили типов на невидено зошто е одвратен и зошто не заслужува ни еден *бан пост ни една твоја солза . Тој треба да има место само во грдото минато во кое никогаш нема ни да се вратиш ни по кое ќе жалиш . Еден кретен помалку , едно искуство повеќе . Крај приче . Ајт уживај бре ќе најдеш некој 24.556 пати поубав , попаметен , и повреден . Не овој лигавиов . Ќе се собереме сите што окапевме од совети а не одговараме што ќе ти бидне . Сакам да прочитам добар пост од тебе кој нема да се однесува на идитотов !!!
Јбг,малку сум подобра деновиве ама ме надвладија емоциите денес инаку се држам супер Спојлер И ги применувам советите од овде најважно .Смири живци ке ти требаат за утре зошто Челзи ке игра Поздрав бек венди и ако изгубите утре немој да кршиш тастатура зошто нема да е крива за ништо Поздрав бек и до тебе
Специјален поздрав до ЉУБАМ! Не ни пишува веќе, ама знам дека не‘ чита (барем мислам) и се надевам ќе ме прочита. Денес и е четвртата изложба, јас сакам да и честитам, и имај уште многу вакви изложби. Неможев да дојдам, ама се надевам на некоја наредна ќе присуствувам. Поздрав до тебе, и очекувам пак да ни се придружиш.
СП до ... * Плавуша.17 * Ании.мк1 * Жапче * Мистери * Виножитка * Волфче * Лук * Пеликуна * Хај * Јипман
Позз бек до тебе Елена. И една гооолема голема гушка, за пренесувањето позитивна енергија на форумов која во последно време итекако е потребна тука. Знаеш да не насмевнеш во секој момент, а тоа е она што се цени Еве една голема МЕЧКИНА гушка
СП до мимс-89, да не видев како се чувствувала денес, немаше да ми текне дека утре треба да извадам слободна и да земам пари од дома. Ју ар мај хиро
Сакам да ја поздравам Љубам,пак. Затоа што женава ме инспирира во секој поглед. Неверојатен фотограф,неверојатна личност,и неверојатна пријателка. Ти благодарам многу за сите совети денес,прекрасна си. И изложбата исто беше неверојатна. Ако некогаш го прочиташ ова,знај дека те љубам,и многу ми значиш. Чест ми беше што те запознав. Спојлер Сонце ме вика бе,сонце!!! И СП до Саја. Затоа што е изузетно паметна,културна и мила личност,со која уживам да разговарам. Едвај чекам да те запознаам,мила.
Гооооооолем поздрав до сите (без)надежни физичари, математичари, програмери, економисти итакамунатаму љубители на бројките. :geek: Еве и блачко, ни треба за концентрација. Спојлер Уу, морам да редактирам - поздрав и до сите други кои стварно ги вади од такт кога пенкалото ту им пишува, ту им забушава. Мразам такви ''шаренила'' низ тоа што го пишувам - оди сега најди му го крајот тоа ''О'' е или ''А'' ...
До Штрумфетка, ти кажав праќам позитивна енергија за настанот! И до Керолин.Коста! Што фино чупенце, ептен ми е на ќеф (Ова баба ми вака би го формулирала) На за двете по една.
Фала Спаркс, крши нозе и ти по колоквиуми, после со позитивни коментари да ни се пофалиш . Патем ги поздравувам и сите други студенти и им посакувам среќа .
огромен поздрав до горде, марама, штрумфета, виножитка, мечето, ј.иваноска како и блонд и се разбира сите оние кој не ме заборавиле
Пошо глеам сите ја пцујат, ајде нека биде поздравов до сите кои ја САКААТ физиката и имаат 5ка Ако не има повеќе, ако не, Гранџ биди ми поздравена
Поздрав и до тебе Карак, се надевам дека без нервози поминуваат подготовките. И поздрав до феминките што се нервираат кога не можат да си најдат соодветен аватар.