СП до Хипица , Марама , Виножитка . Едни од моите омилени девојки на форумов . Секогаш искрени и интересни .
Сите лавици во хороскоп Си седеле лавот и бикот и си пиеле пиво. По некое време на лавот му ѕвони мобилниот: - Ајде доаѓај дома, да не доаѓам јас таму, јасно? - Еве веднаш доаѓам драга. - Е, лаве, мене така да ме вика жена ми кога сум во кафана, не би поминало тоа туку така, јас би останал со другарите да пијам до сабајле. - Те разбирам јас тебе пријателу, ама мојата жена е лавица, a твојата крава
Ти благодарам Спаркс . Поздрав и до тебе . И до Теодора. Сакам да ги читам твоите коментари за книгите, секогаш ми привлекуваат внимание.
Сп до постарите членови кои го задржуваа моето внимание кога си имав слободно време е ајде кај да го најдам... не е лесно да си жена , мајка и се останато Сп до Ариел , Џули, Виножитка, Горде, Гоу, Ирена, Лилит, Хипица, Енца,Теди, Трендафилка , Пирамида, и знам дека мислев да поздравам уште некоја девојка секоја посебна на свој начин но се блокирав е еден памет е за каде побрзо.
Поздрав до сите што сакаат да патуваат! Патуваме низ најубавите градови на светот. Следна наша дестинација е Париз! Повеќе во spoiler-от Спојлер
За сите што ги гледале Том и Џери порано и мислат дека се подобри од сегашниве глупости...Еве што ме насмеа денес на цела мака http://www.youtube.com/watch?v=zf8-Taix ... re=related
Фала Annie.mk1 на поздравот,поздравче бек(и одвај чекам пак да ти дојди инспирација,да ни напишеш пак нешто убаво ) И поздрав до Adi888,ќе се бориме со овој свет,right?