Специјален поздрав возвраќам до сите оние кои ме поздравија, а особено Сеси фалеше на форумов, ама важно е дека добро си се забавувала Освен тоа, СП до Вајлд - ја имаш целосната моја поддршка иако имаш само 13 години, затоа што навистина си позрела од многу други тука. СП и до Ариел, ОзбилнаЖена, Марли - како „повозрасни“ на форумов СП и до Гоу, Хипица, Енние, Гордана10, Кате21, Иренна, Карак, Вери, Џули, Ангелче, Лукс, Анннни, Аннии... знам дека заборавив некого... ама нема да ми се лутите, нели? Сите ве поздравувам!
СП и до тебе Ана и благодарам на поддршката. Исто така СП и до сите наведени во твојот пост и плус до Оффспринг,Вики, Оззи и Розич. . Имајте убав ден.
Поздрав и до тебе Annath и до сите наведени .Поздрав до Виножитка, Лилит,Анфејтфул, i Julie 77.Имајте убав исполнет ден.
Поздрав до тебе OzzyAngel ,баш ме интересира навистина ли сте сестри ... несум во тек ... прости . Поздрав и до Сесилија и Розич.
Еден специјален поздрав,убаво спакуван,со неколку бакнежи од страните и искрени насмевки до сите девојки на форумот!
Поздрав до членката Фемина ск. , која пред некој минута слатко ме изнасмеа со еден нејзин пост за Господ Можеби вас тоа нема да ви биде смешно, ама јас се згазив од смеење И ја поздравувам озбилна жена - многу ми е кул
Не сме сестри Ама често комуницираме на мсн и си делиме совети Поздрав до тебе најголем како жена на која и се восхитувам и неможам а да не ја прочитам Поздрав до Лижалчето, се надевам и помогнав некако
СП до до Душица,оффспринг,вајлд,анннни,ангелче,аннии,хипи,горде,бројче која мн. ни фали,лижалка,анфејтфул,вики44е,гоу,карак,лукс,ненушка и сите други кои ме сакаат и не ме сакаат Љубим вас