СП бек до Мистериозна, данкишен што ме мислиш и во мое осуство, И спешлски еден до CaperucitaRoja која убаво ме дрмна со пораката. Многу добро ми дојдоа твоите мислења, ти имаш што да понудиш, биди поактивна... А у вези она последното...само да заличам на човек
Специјален поздрав до Дузи, Каролине Коста и Ели25. Фини момичиња. Имате ли ергенчиња? (ова прашањево ко од репертоарот на баба ми)
Поздрав до Мимс,мислам дека има еден мој фб пријател,мислам дека е таа,и да не е сепак поздравот важи
СП до Мања, АнушкаНестле и АниМк И Поздрав до Озбилна, Геа и Ариел, се губат нешто, а треба да бидат поприсутни на форумчево, има многу како мене што се угледуваат на нив, ги земаат за пример нивната храброст и сила, да бидат и мајки и бизнис жени и сопруги и пријателки... Eве еден виножитски поздрав
СП до сите што се вакви од напорната недела,а баш би сакале да си направат вакво нешто и фино да си се релаксираат уз вакво друштво
Сакам да ја позз Анние.мк1 ..утре можна е средба и пиење по 1 кафица сега гледам,,поздрав бек срцее...ќе се бориме сигурно !
Сакам да си ја поздравам другарка ми Спаркс тако звана Искра и да и кажам дека е супер женска, и дека средбите со неа ми се премногу кратки за да ја примам сета нејзина позитивна енергија, и сакам пак да ме гушка како што она знае и дека многу ја сакам и знам дека се лигавам ама ова ми иде од длабочината на моето срце и морав да си го кажам. И ќе ти направам еден ден лазањи мори, а до тогаш прочитај го мојот исцрпен пост во некоја од темите за тоа како ги правам- чисто ради визуелизација И сакам да го поздравам Душето кое што е нешто невидено и не можам да најдам зборови за да искажам што чувствувам за оваа личност, едноставно ми е премногу чест што ја запознав и што можам да ја чувствувам нејзината енергија. Душе да не продолжам да не те фати некој урок , ама само ќе кажам дека таква чиста душа не верувам дека постои кај некој друг- да не претерам ама ти си ми женска верзија од нашиот ангел Тоше, толку си неверојатна што човек се осеќа некако грешно кога е покрај тебе Девојки, денеска вие сте ѕвездите на мојата вечер
Вчера вечер почнав да пишувам поздрави и честиЧки, и испоздравив еден куп жени, ама мислењето ми отиде во неповрат... Желбата да ги поздравам ми стои, па затоа сега правам втор обид. Сакам да упатам поздрав до озбилнажена, од која не е ни сама свесна колку учам, и да и посакам помалку динамичен период. Освен ако ги сака динамичните периоди, како што ги сакам јас Поздрав до девојката која во многу работи ме потсетува на мене пред неколку години - Виножитка. Девојките кои ги ги доживувам како петок и сабота - Енца и Нејтири. Голем поздрав до старо лепо и секогаш позитивно друштво - црвената Гоу, милото мало Хипи, вредната Горде... Огромен поздрав до девојките за кои ни секунда не размислував кога гласав за форумџики кои за мене ја одбележаа 2010 - Лилит, Шилеа и Анат Поздрав до девојките кои знаат да удрат на маса - Трендафилка и Сесилија. Не можам и не сакам да ги пропуштам девојките кои после извесна пауза на форумов ги забележав, и се прашував кои се па сега овие и што се толку популарни??? И да, после 2-3 мислења сфатив Пирамида (без твоето СДК не почнувам да работам ) и Љубам Поздрав и до девојките кои ги забележав во Семејство , ама обожавам да ги читам во сите теми - Лолита, Орхидеја и Славица. Морам да упатам посебен поздрав до Ливинг и чоколадните вафли И Геа, со која дефинитивно имам заеднички работи, ама и по некоја разлика Георгина и Росоњерка кои исто така подоцна ги забележав, но ми оставија голем впечаток. И за крај (на страна од поздравов кој го најавив ексклузивно за жени) - имам порив да му оддадам посебно признание за издржливост на Марли Многу се, ама сите ми се драги. И сигурна сум дека има уште некој што сакам да го поздравам а сум го испуштила во гужвава, ама здравје, во следна прилика
Јас денес сакам да поздравам многу фини луѓенца. Еве ги: Карак ја замислувам како многу мила девојка. Виножитка да не се повторувам од претходните постови за сите работи поради кои ја сакам и ја почитувам оваа девојка. Ели25 една од најинтересните членови на форумчето и сакала да учи бе Џули Ариел која ме потсети на фини времиња со поздравот. Ти учиш од Озбилнажена, а повеќето девојки овде учат и ви се восхитуваат и на двете. Јас да. Енца која ме заборави Елементал и тој го заборави форумот, воопшто не пишува или јас го немам сретнато низ темите ? Како и да е мене ми фалат неговите постови.
До Ариелката, враќам поздравче...те обожавам, си знаеш ти Нејтиричка, двојничето мое, не сум те заборавила џенско, како можам тебе да те заборавам, ама да не ти досадувам со домаќински муабети До Мацата99 мила таа... Лилитката... Оффффииии...супер човече Сеси, одамна не сум си ја поздравила Џулка, мојот приземјувач, кога ќе летнам високо Пирамитка, уникатната, милата...... Теодорката, за размената на корисни информации Ливинг, Москва ми е омилена, а неа ја поистоветувам со овој голем, полн со душа и уметност, град. Трендафилчето умно, боцкаво тоа Љубам, вонсериско суштество, и да се врати тука...брзо Роси - модното иконче наше... И до омилените постари прекрасни членки, Катето 21, мило тоа, Гордето, Бројче, Хипи, Брајт, Виножитката, Озбилна жена-прекрасна жена, Анат, Фби...... (Ова ми е, чинам, прв ваков обемен, групен поздрав, ама ете, пошто не навратувам стално во темава, па додека сум тука, до сите што ми го прават пријатен престојот на форумов, мада има уште, на кои во моментов не сум се сетила, а ми се многу драги)
Сакам да возвратам на поздравите од моите мали и опасно слатки девојки ... Енца ... мило ми е што те приземјувам Нејтири ... на дада таа