Специјален поздрав до сите шо знаат дека утре едвај ќе станат пошо се сеуште будни,ако има некој таков =)
Е арна сум,дури сега го видов поздравот.Поздрав бек и до тебе и еве и од мене една сликичка од Вент .
Поздрав до Ловецот на крофнички Спојлер после долго размислување решив дека дундиња е бајаги експлицитен збор за волку културен форум се плашам дека заради мене ќе почне да го бие малер во кладилница и се надевам нема да крене раце од мене. Воедно му посакувам успех во колоквиумската недела, со желба за многу здравје, љубов и среќа во Новата година.. упс, тоа за Нова година бе! Поздрав и до Марама и Лудото, и воедно им посакувам успех во колоквиумските недели. И штом ќе завршат со обврските, да се проследи според договорот...
До сите кои очајно играат лото, бинго јумбо мамбо и триста други тракатланции и чекаат среќичката да им тропне на врата .
До цел форум, сите активни и помалку активни членови - за секоја наша комуникација, совети, споделени мислења, разлики и препирки, конструктивни или помалку конструктивни забелешки. До она што Сме, го направивме форумот место кое, колку и да не ни е по мерак, во него ги вложуваме сите наши желби, идеи, стравови, солзи и насмевки. Поздрав, Феминки. Убаво е да се биде дел од ова семејство, што како и секое, полудува, па се смирува. Гушкања.
Сакам толку многу да поздравам,така да поздравот сигурно ќе го пишувам неколку минути -Дузи-Гушка за ова неизмерно,храбро,позитивно девојче -Пирамида -Трендафилка -за вас двете девојки ќе кажам само секогаш да останете така прекрасни како што сте! -Џоел-ти благодарам за помошта -Златушко-Ти благодарам и тебе,секогаш си ми помогнала,а гњавам знам -Лолита-Една гушка за прекрасниот совет-знаеш ти кој,хихи -Анатх -Теодора-Скоро секогаш се пронаоѓам во твоите постови,горе долу исто размислуваме... -Енца-ја поздравувам со едно смајли ,е ова многу ме потсеќа на неа :- ))) Во секој случај многу ја почитувам и секогаш чекам нешто ново од нејзе-знам дека е вредно да се читне -Мања -Сесилија -Ј.Иваноска- -Maрама -Поздрав бек до Старфиш -Љубам-колку е само прекрасна ,и честитам за се што постигнала и знам дека ќе постигне уште,зошто може -Ливинг Глам-Многу мила девојка, исто и Ацерола -Едит-срамота Штрумфетката ја заборавив
Поздравче и до тебе Doozy Има на форумов умен народ и истиот го поздравувам. Нема да пишувам имиња за да не испуштам некого ама ке се препознаат самите
Да јас бев. И те видов дур коа седнуваше на седиштето, и некако позната ми дојде ама одма не ми текна од каде. Срам да ми е! Поздрав и до тебе мила! Мацалав позз бек
Благодарам eli25,поздрав и за тебе,имај убав ден мила девојко. Поздрав и до ines.h од уште еден очаен играч на лото
СП до оние кои Фемина ги примамува да останат што подолго пред компјутер, а кога ќе се свртат околу себе гледаат книгишта кои чекаат да бидат ем прочитани, ем научени. Ма ќе каже чоек, карактер треба да си, карпа...море за мене строги мерки, пасворд на компјутер, и свирај ми драги ону нашу стару песму ...
Еден поздрав и од мене: СП до сите што обожаваат да го прават ова: Какво чувство е! Па уште кога ќе пукнеш неколку наеднаш...
Поздрав назад Ели, те гушкам, и не заборавај што ти кажав. Мора човек да се држи позитивно, инаку, тешко на сите нас.