До Ели за последниот пост во сдк , До Пирамитка за полседниот п .DAMM TRUE , До тедибеар, До SHELEA, До STYLISH за нејзините позитивни и добронамерни мисли секое утро До LJUBAMMMMM JEE пиши повторно
СП ... до сите најубави, најсензуални, најзгодни, најинтелегентни, најпаметни, најспособни, најразумни, најморални, најсовесни, најуспешни, најсреќни, најзабавни ... најсредени, најексклузивни, најуникатни, најсакани, најобожавани, најпопуларни ... Мисс Прфект девојки. Сите кои се чувствуваат така или имаат во своја близина или познаваат ваква цура
СП назад до Ели 25 и Плавуша 17 СП до Блонд, не треба да собираш пари за гушка СП до Џули, Мисс Прфект си СП до Трендафилка, Лудото и Тедимече, со кои сакам заедно да пијам кафе
... Georginna. Дека е педер. Свемирски. Владее немаштија за горенаведената. Спојлер Само да те видам негде...!
Сакам да ја поздравам RainBow, кога читам каква врска имаш, посакувам да ја доживеам вистинската љубов што побргу и да наликува бар 10 проценти на тоа што ти го имаш со дечко ти. Прекрасна си Повели одмори се малку Спојлер СП до Пирамидка, која изгледа не ме прочита пред некој ден, но нема бегање, да ти се надоместам за Нутелата што те настрвив Спојлер Топол поздрав до Тедимеченцето, си се разбираме ние две, во сити маки пловиме Повели мила. Спојлер
СП до Дузи Иако веројатно не си ме ни приметила,не е важно тоа, мене секогаш ми е задоволство да ги читам твоите постови
Најспецијален поздрав и најголема гушка до mysterious Затоа што вреди. За секој пофалбен збор и за секоја убава желба упатена кон неа, вреди
СП до Grunge за новиот аватар,ако е нов Оlivia Wilde! ааа каква е секси и она па и содржината на сликата
СП до сите на кои песнава им е одмор на душата.Што сплотува и млади и стари. http://www.youtube.com/watch?v=YDc0icOl5P8
Сакам да ја поздравам Каша пошо е една од најпозитивните девојки што ги познавам Секогаш насмеана од уво до уво и искрена до немај каде и многу ми е убава Надевам се дека некогаш па ќе пиеме кафе
СП до glamour-lady, Look, Agrasi, Deep болниот, Спојлер и остала компанија од "Што би ѝ кажале на форумџиката над вас?" Sarasweet (тенк ју вери мач за помошта)
што убаво ми дојде кога прочитав и фала ти што го разби митот дека сум дебело искомплексирано мрчало поз бек и за кафе те чекам пак кога и да те носи патот накај Ск. и општо сакам да ги поздравам сите среќни, сите позитивни, сите оптимисти... http://www.youtube.com/watch?v=qU9F5agj63A