^ Сп до тебе, за аватарот. До Wild.Cherry-Фала за помошта. Vodolijata, dancing.queen, FBI, Ducky, Irena, Elena-кои праваат уметност со ноктите. И last but not least, MarchelineAmaru-те имам приметено од старт, посебна си ми, така да си знаеш.
До Марама ... затоа што среќата ќе го најде патот до тебе, и она што е твое ќе си дојде. Само биди силна.
Те ме пак на темава Ептен специјален поздрав до постарите членови на феминка:Бројче, Блонд, Џули, Лилитка, Рејнбоу и јас и посакувам среќа, успех Гоу, Трендафилка, Озбилнажена, Марли, Ариел, Кате21 се надевам ќе се видиме на топло чоколадо , Карак, Вики ја нема нешто БоаВиста, Офи, Љубам, Тедибеар, Ели25, Ким, Тенкаи, Ливингглам и толку за сега, многу ве има Од мене
СП до Трендафилка. Девојко, искрено, ти се дивам. Сега, не сакам да бидам сфатена како демек идол си ми, или другите си испод тебе, туку само кажувам дека си една од форумџиките на кои им ги читам постовите со големо внимание и восхит. Ми се допаѓа како размислуваш. Ми се допаѓа како ги нижиш зборовите, како слеани едни за други. Принципиелна си, паметна. Не сакам да изгледам како некој газолижач во стилот „Еј, види, те поздравив, ти реков дека си супер момиче, дека си паметна, ајде сега и ти ги направи истото - мња мњаа“ . Само сакам да кажам дека како личност ми се допаѓаш, па би сакала да бидам како тебе за неколку години (десетина), исто како и неки други форумџики, верувам знаете на кои мислам. И да, ја обожавам твојата реалност во постовите! Не велам дека другите постови не чинат, неее, многу далеку од тоа, ама ете, денеска редот за поздрав ти се падна тебе. Така, да, поздрави до тебе Трендафилке! Спојлер &
До хакерите што утре ќе го урнат Фејсбук. Ај па сите нормален живот пак да имаме. Фала многу http://sitel.com.mk/dnevnik/svet/%E2%80 ... k%E2%80%9C
Денес поздрав до сите патријархални личности и шовинисти,некако посебно почнаја да сметат И најсрдечно ги замолуват уште вечера да се преселат во некое најзаостанато племе во Африка(каде што припаѓаат). И до Rns за ова: http://www.youtube.com/watch?v=KjjNJXEjN-Q&NR=1
Поздрав и до тебе maca99 , ти благодарам многу за прекрасните зборови. СП и до teddybear, ете така мерак ми е. Спојлер Мила ми е, уште кога се зачленив на форумов таа беше меѓу првите три што ми паднаа во очи па почнав редовно да ја читам, со нетрпение го чекав секој нејзин пост. Страшно интелегентна девојка со богат речник која во секое време знае да даде совет. Еве меченце, застанувам пред тебе и го правам следново:
НајСП до Старфиш и до нашите современи начини на капење при цркнат бојлер. И мојот скина конци вчера - нека е со помин!
http://www.youtube.com/watch?v=9qvglWAHDak Спојлер Почнува бавно, како секој почеток во животот-тежок и уморителен, после тоа става брзо и силно-како секое успешно прескокнување на препрека кум мечтата, после тоа пак леко и тивко звучење на пријателите, кои те разочарале, но после тоа иде прошката, затоа што љубовта е посилна.... Омилена моја песна! Ги поздравувам сите, кои се потанали во своите животни желби и борба во нивното остварување. Преслушајте ја таа песна и потсетете се од каде сте тргнати и со желбата која ја имате-до каде сте стигнати... Колку можете да постигнете во животот, на колку жртви сте способни, за да добиете најсаканото... Затвори очи и чуј срцето си...
СП до сите "хејтери"на фејсбук. Џабе дрдорете вака кога сите дремете на фејсбук.Ако ви толку смета не знам што сте мислеле кога сте правиле профил. Благодарение на фејсбукот можам да комуницирам со сите роднини кои не сум ги видела со години,а фејсбукот е единствениот начин на комуникација.Не не сум зависник од него ама некогаш навистина ви е потребен.