Герогинке, не го гледам Gossip Girl, затоа не знам за што збориш ....ама сакам да ти упатам топол поздрав сестро You !!!
до сите што го сакаат и поштуваат Бајага. http://www.youtube.com/watch?v=HaGeMEUh ... re=related (жива ќе се изедам што имам за учење и не можам да идам у колосеум )
Поздрав Kasha! Јас како некоја асоцијална будала, што не видела цивилизација, затворена во соба препуштена на тринеделно учење, не ни знаев дека Бајага денес има свирка во Колосеум. Си се срамам, сама од себе. Колку е карта, вака информативно??
Ах, па мислиш знам како се вика...нит серија пратам нит него го знам како се вика. Арно ама, колешка ми ме отру за неговата сексипилност и ми го покажуваше на слики, од коа ја виде мојата згрчена фаца ме убедуваше пола саат дека требало серијата да ја гледам за да сум видела каква фраерчина бил ...и немало девојче шо не му се свиѓа. А замисли имало девојче шо серијава ја знае само како име ...Георгина било девојчево. Не ми се бендисува бе Трендафилке...ко залижан мисир ми е, со тоа чудниот наводен шарм, шминкерски аутфит...итс нат мај тајп И бтв...поздрав до тебе женче мудро
Драга Георгина,you are not in this alone! И јас само името и го знам на серијата,не ја пратам. Еве еден поздрав до тебе.
До мајка ми! Мамо цар си жими се Ме нареди да си ја средам собата која што е во тотален хаос и си отиде да си легне Ако мамо,ако.Ке ја средам,ке ја светнам..не ми претставува проблем
http://www.youtube.com/watch?v=9qvglWAHDak Спојлер Почнува бавно, како секој почеток во животот-тежок и уморителен, после тоа става брзо и силно-како секое успешно прескокнување на препрека кум мечтата, после тоа пак леко и тивко звучење на пријателите, кои те разочарале, но после тоа иде прошката, затоа што љубовта е посилна.... Омилена моја песна! Иваноска, поздрав до тебе, ми личиш на прекрасна личност а музиката е преубава, цело сабајле си ја слушам.
Спојлер Знам, муслиманка-алкоол не смеам (а баш бајрам е денес), ама што да правам кога од чоколатцата што ги купи татко ми, има неколку од тие со рум, кои ги Море каква Милка, чоколатцата со рум ми се секогаш на 1во место. Сп до сите обожаватели на чоколадата со рум!