Поздрав до девојките кои мразат утринска магла. Истата таа поради која неможе нивното сонце да изгрее им да им внесе позитивна енергија за тој ден. И да тоа е таа магла од која косата ни се разбушавува И секако до дузина паметни убави зафатени девојки која учи, која работа, која деца, која спрема дипломска ... Марама, Мерлинка, Старфиш, Спаркс, Пирамитка, Мис Независна, Ана Каренина, Саја, Енца, Тинкербел, Ариел, Џули, Ливинг, Теди, Лолитка, ФБи, Боа, Мимс, Артемисион, Го грл, Пуфи цуфи ииии Мистери. Ретко поздравувам ама се надевам сега сите ве спомнав. Имајте убава и успешна недела И насмевнете се на малите убави работи и другите ќе се насмевнат со вас.
СП до сите кои едвај чекаат да дојде Лето и до оние киои што се разнежнуваат и се насмевнуваат кога ќе видат стар љубовен пар
СП до Cynthia, одамна сакав да те поздравам. Воопшто не мислев дека имаш толку год. колку ти пишува на профилот, оставаш впечаток дека си многу повозрасна.
Забележав, дека ви се допадна Лудовицо Ејнауди и баш ми е мило, дури многу. Овие мелодии се толкова исполнето со љубов, и дури ги слушам ми се чини дека летам. Ја сакам многу таа музика, пианото ми е омилен музички инструмент и многу ме разнежнува... Ве поздравувам сега со таа прекрасна мелодија. Уживајте во убава понеделничка вечер! http://www.youtube.com/watch?v=0Su8LXNS ... re=related И уште една песна, на која сум плакала толку многу...не зоштото сум била тажна, туку, затоа што е прекрасна... http://www.youtube.com/watch?v=-ZJDNSp1QJA
СП до ангел 92 Спојлер Мислам дека минатиот поздрав не го виде,па затоа еве сега повторно те поздравувам,самата знаеш зошто
До сите што си се следат себе, и не се силуваат да бидат некој и нешто, поради некој или зошто е тренд. Ко што пиша еден драг пријател денес на статус- "Има само една апсолутна вистина во Македонија - секој втор жител е поет и фотограф". "I cannot be that I am not, I want to be that I am." (Charlotte Sebego)
Најголем СП до ЈИваноска-леле колку ја сакам вторава, поточно целиот soundtrack.....Се ежам секогаш кога го слушам. И на ваков преемотивен ден за мене уште ова ми фалеше. :'( Уууухххххх.. Огромен поздрав до тебе, многу си ми мила да знаеш
Ај и јас малку да ве поздравам, вака на пауза од интензивна работа и мозгозапаление. Идемо, прва тура: Марама, Мимс, Најубава. Вас први ве забележав на форумов, значи мора по дифолт да ве сакам. И ве сакам многу зошто плените секоја на посебен начин. Втора тура: Роси и Старфиш. Со Роси испаднавме стари форумски другарки, и баш ми е мило што се најдовме и овде. Како и да е, двете ве ставам во иста група за поздравување затоа што уживам да ви ги читам постовите во мода и убавина. Да имав сестра, ќе сакав да има моден сенс како вас за да можам да и крадам од креативноста. Секоја чест. Трета: Џокси малото фрикче. Паметно детуле, пу пу, да го серат кокошките. Едвај чекам да те изгњавам. И четврта: Трендафилка и Пирамида. Нема кој не ви се восхитува на форумов, а и со причина. Сестрани личности, секогаш имате што да кажете, а јас уживам тоа да го прочитам. Има уште мал милион други форумџики кои ми го прават престојот на форумот пријатен и интересен, ама нив ќе ги поздравам во друга прилика.
Radiance. И GeorGinnA. Спојлер Капчиња - Беџови - Маиците ќе бидат готови наскоро, тоа со вените и „Засекогаш моја“ ќе биде за некој ден.. Друга желба?
Поздрав бек и до тебе, малечко, ајтт биг беар уан. Специјален еден и до Јупман, кој сега загледувајќи се низ темиве забележав дека се изместил пишувајќи анализи на членовите на форумов. Јас имам СКОРО 500, така да АКО се можни исклучоци, би сакал некој и мене да ме размонтира. Ако не, ќе си почекам... Специјален поздрав до ljubam, која би сакал да и пратам еден голем МЕГА ЛАЈК за сите фотографии што ги има. Ова го правам пред се, да го покажам мојот восхит кон нејзината умешност во конкретната област, но и да си го спасам маусот од кликање, не верувам дека ќе издржи таква кликачка тортура СП и до Џокси...аиии фацуле он, да го видите само
ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ФЕМИНКИ НА КОИ МУЗИКАТА ИМ Е ДРОГА И ДО ОНИЕ КОИ СЕКОГАШ `НЕМААТ ШТО ДА ОБЛЕЧАТ` И ПОЗДРАВ ДО ОНИЕ КОИ ГИ ПОШТУВААТ НОВИВЕ ДВОКАТНИ АВТОБУСИ И НА ОНИЕ КОИ СЕ `ЗАРОБЕНИ` ВО ЉУБОВТА И ОНИЕ КОИ СИ УЖИВААТ ВО СВОЈАТА СОБА ЗА СИТЕ ОНИЕ КОИ СИ ГИ ОБОЖАВААТ НАЈДОБРИТЕ ДРУГАРКИ НА ЦЕЛИОТ СВЕЕЕТ!!! И СВОИТЕ МИЛЕНИЦИ ГИ ТРЕТИРААТ КАКО ЧЛЕН ОД СЕМЕЈСТВОТО ВЕ САКААМ СИИИИИИИИТЕ (кои сте моја крвна група=)))
Специјален поздрав до сите феминки што го обожаваат Dr.House како мене Ма и да ми паѓаат очиве за спиење ќе ја изгледам епизодата
сп до Neytiri, пирамитка, хипица, мама блонд, ј. ивановска, штрумфетка, горде, мечето, виножитка, кате21, МАРАМА, трендафилка, стафиш секогаш имаат што да кажат и да ме насмеат
ОГРОМЕН СП до ПЕЛИКУНА! Во право беше Попаметна си отколку што мислев Алал да ти е.И дете бери ум,можиш ти и поќе