До сите што биле родени кога песнава одеше на Макфест. А уште поголем до тие што ја памтат Ако има такви http://www.youtube.com/watch?v=gHo6H4zT ... re=related
Ариелке, ко последни Мохиканци сме овде Кај ти текна бре на песнава? Алал да ти е! Ела да те бубнам Поздрав до тебе!!!
Јас ќе пратам поздрав до сите што ја имаат играно Свен Сега ми текна,ок видов едно сличе Кој не ја пробал да ја проба
И јас те гушкам душичко и те поздравувам! И уште еднаш,да ви се множат годините,нека љубовта владее во твојот свет
Поздрав до сите Феминки кои имаат колоквиумска недела.Верувајте потоа ќе ја барате Се пронајдов во сите ваши постови за бессони ноќи и тенџерчиња кафе и ме навративте на студентските денови! Навистина стресни и напорни ама сепак најдобри Ќе издржите се,ви пуштам среќа Еве ви едно кафенце блашко,да ви тргне
До сите што се пронаоѓаат во вицов, македонска работа ај оди објасни ја Се собрале Груевски, Обама и Саркози на една маса и зборувале за платите. Саркози рекол: - Во Франција платата е 4000 евра, задржуваме 1000, за живот им требаат 2000, а останатите 1000 што ги прават ние не знеме. Обама рекол: - Во Америка платата е 6000 долара, им задржуваме 1000, за живот им требат 2000, а останатите 3000 што ги прават ние не знеме. Груевски рекол: - Во Македонија платата е 200 евра, им задржуваме 100, за живот им требаат 500, останатите 400 од каде ги наоѓаат ние појма немаме.
Сакав денес еден куп мили лица од форумов да си поздравам, ама без љутиш - ќе ги поздравам друг пат. Денес сакам да си ја поздравам и гушнам виртуелно СПАРКС. Затоа што го краси форумот со своите постови веќе година дена. Затоа што е една од тие кои го прават форумот вреден да се отвори кога ќе се загледа некаде нејзиното виртуелно именце. Затоа што е неверојатно вредна, амбициозна, добра. Да. Добра. Ми текнува на една случка - не сакам да именувам, можеби и пред година дена да беше, беше повредена, не пишуваше многу затоа што не можеше од болки. И знаете што? Сепак смогна сили да помогне и направи се за да помогне иако немаше поим кој и пишува од другата страна, каков лик, човек или карактер се крие, и тогаш ме трогна затоа што си реков - леле бре постоеле луѓево еј! Не се само лик од роман. Биди и понатаму присутна, ваквите ведри чоечиња како тебе со неверојатно изобилство не интелигенција, култура и памет се ретки, онака општо на светов. А ние те имаме на форумов. И ние учиме од тебе, не само ти од нас. Ја поздравувам затоа што ги сака One Republic, сака добар филм, и добра музика. Затоа што ги сака долгите ноќи исто како и мене а јас ја сакам Спаркс. И едвај чекам да те гушнам мор http://www.youtube.com/watch?v=zPAMszqAk0k&ob=av2e No matter gain or grim It's those tiny little sparks In daily life that makes me Forget my wounded heart
СП до сите вас кои го разубавувате форумот со вашите лични „професионални“ фотографии . ...посебен до Љ
СП ... до следниве фешн грлс ... Роси Марама Мимс Артемишн Астерион Руби Марчеса Саја Старфиш Мис независна Штрумфета
ДЕнес ги поздрављам тие кои што кога ќе поздрават некој наведуваат две- три реченици со образложение зошто ги позз.баш тие личности , а така дознавам повеќе за карактерот на поздравената особа (како на пример од погорниов пост дознав за SPARKS )
До сите кои и ден денес гребат тенџериње,после шлаг,чоколадо,пудинг.....(и немаат гајле ако им врне на свадба хахахах )
До Ивановска, Лолитка, Ариел и до сите мајки... мајчинството е прекрасно и колку само треба да бидеме спремни за нив... I asked her how she was doing She said not so good lately Then I told her girl you know You can always talk to me.. I sent a message in the wind When the birds sang their song And when you went to sleep last night I told the moon shine all night long Just wanted you to talked to me And I know it's been a while And to answer the question You are still my child http://www.youtube.com/watch?v=XLho0caXKV4
Сп до Љубам.. Сега и ги гледав сликите на фејсбук, многу се прекрасни незнам што да кажам,поздрави го и малецкото многу е слатко Спојлер Една дури и за аватар ми се свиѓаше