Ај вака, еден огромен СП до сите што постираат слики во темата „Вашите нокти“. Или барем, до тие што активно ја следат. Темава ми е меѓу првите најинтересни теми, се радувам кога ќе видам, дека некој коментирал во неа.
СП до Teddybear Јас и ти вечни страдалници за љубовта ама никогаш не се откажуваме од неа. Знаеш дека се ќе се среди, само дајте си малку време. Мотелче не ти треба еве јас те примам, плус ќе јадеш свинско 24/7.
СП до Росонерка Спојлер Поштовам добар хумор на НАША сметка http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV ... re=related ^ еве вака ќе си пееме
Денес праќам посебен поздрав до Zlatusko,одамна ја немав сретнато тука,ама гледам се врати Одвреме навреме Ќе фрли некое советче сега уклучувај се почесто И до Teddybear,Marama,Аnnie.mk1,Miss.Ricci i Pelikuna све за љубав работата И им благодарам
Поздрав и до тебе Дивајнпеперутче Јас тука сум секој ден, скришно ве читкам Бај да веј, мислам дека сме сограѓанки, таков впечаток добив од некои твои постови. Како и да е поздрав од градот под Пелистер
AnaKarenina, Bright, De-lovely, Elennaa, Pyramide, marama, Pelikuna, veri, GarpovaV, BeYourself, ljubam, Saya, Shelea, blueparadise, Meggy, crazyinlove19, LivingGlam, Simonna7, starbucks, teddybear, calliope, x.Daisy.x, Cynthia, Hipica, najubava2010, Doozy, rossonerka... И сите останати кои ненамерно ги заборавив...
http://www.youtube.com/watch?v=f4cFvoBnkCM СП до сите оние кои се соживуваат со текстот на ова уметничко дело исполнето со такви длабоки текстови кои не те оставаат рамнодушни. Аххх,излив емоции. "Да злато така така,срце те сака сака." Со брат ми дишиме како едно кога ја слушаме. Јас одам да земам марамици,многу се разнежнив! :'(
Специјален поздрав до Маrama & JoxyTheFreak !! Спојлер Затоа што случајно ве најдов на facebook до Divinebutterfly која во последно време ми стана многу драга, личност од која може многу да се научи, која е храбра и после се! до Rock-a-Fella затоа што е прекрасна!.. Спојлер И положив сметководство до Pelikuna затоа што ме заборави до Plavusa.17 затоа што многу си ја почитувам и сакам! до Smily која ми стана блиска другарка, но мора да ја карам затоа што ретко се уклучува.. до Serafima која ме изненади со поздравот. Има што да се прочита од неа до Doozy на која и држам среќа за колоквиумите до Elemental kој доста ми помогна со неговата искреност и неговите совети.. Помнам јас Користам прилика да поздравам и личности со кои не сум комуницирала до сега, но ми се многу мили Miss-Independent & Rossonerka за нивните прекрасни комбинации.. Julie77 затоа што ми се допаѓа начинот на кој размислува.. Phyramide затоа што нема ден да не прочитам некој нејзин квалитетен пост во СДК Hipica затоа што често си шара низ Музика blond затоа што е прекрасна личност и мајка, која дава многу добри совети ..
^^ Возвраќам на поздравот Ани, почестена сум од твоите зборови ... Од тебе се чувствува многу мила и пријатна енергија која зрачи тука. Денес СП до модераторките, да не ги набројувам ...
СП до другарка ми ..не било која онаа која си ја знам како душата моја, онаа која ја знам од 4 години ,и онаа која покрај се што се случи барем знам дека е ЧОВЕК (најбитниот фактор во денешново никакво си време )
СП до сите кои левата рака им е здрвена од вакцините денес да не речам, до цела моја генерација од ОСУ Мирко Милески