Специјален поздрав упатувам до Фемина90, зашто е интересна, кул, забавна и секогаш пријатна за читање. И до Иренна, иако ја снема нешто...
Прво еден поздрав до Hipica Беше првата што ја забележав кога влегов на форумов, и не се сеќавам од која причина, ама во глава ми се увртела црвената боја кога и да ја прочитам Многу позитивна личност, жири вибрации на форумов Поздрав до SexyLady чиј блог до сега го манијачев И испадна дека изгледа баш онака како што ја замислував, со тоа што ми делува некако многу понежна Thumbs up за блогот :up: Еден колоквиумски поздрав до колешка ми anuskaNESTLE, чии спојлери во темава си ветив дека веќе нема да ги отварам, затоа што ја излигавив тастатурава од сликите што ги постира! А и двете се водиме нели според она In hello body hello ghost И за крај, поздрав до три форумџики кои секогаш сакам да ги читам. rossonerka која по доаѓањето на форумов ја разработи категоријата Мода и стил и отвори прекрасни теми. Модни комбинации ми е дефинитивно една од омилените теми на форумов Phyramide чии долги постови со толку живописни описи секогаш ме смејат. И ljubam која што не само што го разубаве форумов со нејзините прекрасни фотографии, туку и ни покажа дека ако силно веруваш во нешто, можеш да успееш и да се избориш до крај. Научив многу од нејзините постови и секогаш со восхит ќе гледам на неа
И до тебе Ана Каренина Уште некни слушнав една смешка, вели, Јелена Карлеуша кога ја прашале дали чита нешто, рекла - јесте да, а омилен писател и била Ана Каренина Така нешто идеше муабетов. Епа поздрав до тебе писателке а и онака, ради други причини би те поздравила и заради забележителните постови низ форумчево ни кои пријатно е да се следат
Јас традиционално, ретко поздравувам ама дугачко СП до : Гарпова, Плавуша, Дивајн, Инес, Љубам, Геа(ми ја нема некако или чорава сум :geek: ), Гоу, Независното, Лудото, Жапче Правите дами се заслужни за еден прекрасен букет од рози. Еве по еден за сите
Возвраќам голем поздрав Секси Лејди, Мини Маус, Џуси, Елементал, Мисс Ричи, Серафима (голема си), Ана Каренина (не можеш да змислиш колку нежна те замислувам). Ливинка, Сесилија ( ти си поим за сексипил не знам оти). Повелете! http://www.youtube.com/watch?v=WbN0nX61rIs
СП до сите вљубени изгубени,и оние што им се погоено и оние што се мачат да биди се во ред И до my girls,си знаат тие кои се И до Пирамитка,и јас те читам да знаеш,убаво е да има секој ден пост од тебе Мис Ричи фала за поздравот,поз. и од мене И Љубам,u're special,учиме од твојата сила,се надевам да и поминала добро на интервјуто Се повеќе и повеќе ве запознавам сите и си наоѓам сомисленици I like that П.С. И до ЕлеМентал,nice to meet u http://www.youtube.com/watch?v=XmSdTa9kaiQ&ob=av2e
СП со сите кои како мали најмногу мразеле и се плашеле кога им ги тргаат ушите од страна на постарите. На шала-`еее колку си пораснал/а,`Среќен роденден`. Спојлер Ова ми стана кошмар,кумот ко ќе ми дојдеше на роденден.
Hey hey hey my sisters! Јас сакам да ја поздравам LivingGlam * чисто онака, бидејќи мислам дека има инзвонреден сенс за уметност, а уметноста е моја пасија и дрога, така да тука некаде патиштата ни се вкрстуваат. И сакам да ја поздравам Старфиш, која излезе дека ми е комшика, и на крај ќе излезе дека се познаваме или пак некогаш сме се дружеле, бидејќи фасцинантно е како одкако се логирав на 4um-ов имаме заеднички `јазик` на кој само ние се разбираме. И поздрав до уште една моја комшика, Lina24 , со која со денови се договараме да појдеме на ЗУМБА заедно, во училиштето Б.Конески Спојлер (каде што завршив основно ) но некако не ни стиска, од пусти срам да не се изглупираме и избламираме Ете така....
Специјален поздрав до Најспецијалната Sephora, со сликава: Поздрав паметњакович, мај соученичка Спојлер И до marama, sesilija, Hipica, Lov3, Lover, ljubam, Garpova. Паметни и мили девојки, го разубавуават форумов. Поздрав до модераторките, до паметните машки на форумов. Исто и до Yipman, најиновативниот човек на форумот! Пукаш од креативност, брееј Исто и до сите кои посабајле во автобус си ставаат слушалки на уши и се осеќаат Хај А, ете штом спомнав, поздрав до Hii.
До сите љубители на Спојлер Спојлер Што сакате кажете, ама ориенталните слатки си се нешто посебно и една од ретките привилегии кај животот на ова поднебје Мхм, мхм како што ми се пријаде вечерва а немам при рака Ајде се чекаат празниците
Уште еден поздрав Росонерка Дај блогон освежи го Јас често ѕиркам натака и нема ништо ново од пред ратот е*аго
Имам напишано во темата за блогови во мирување е, спие зимски сон А тоа ќе е уште некое време додека не завршам со обврските на факултет. Сакав и од феминава да се тргнам ама тешко ми оди, па решив не мора да се лишам од секое задоволство нели? Фала поздрав возбратен и до тебе. И до Ана Каренина и мило ми е што ги почитувате моите мислења во моднине теми. И поздрав и до сите такви девојки, а поздрав и до оние кои не ме сакаат. А поздрав и до двете други најактивни девојки во тој подфорум Марамка и Старфиш. Поздрав еден и до Сеси, абе цурке дали знаеш дека огледалата во гардароберите низ продавниците и кај шнајдерките не прават дебели и целулитни? Баш во секое такво огледало јас останувам ваква штом се видам Така да не ми се занесувај, преубава ќе си во новиот фустан и точка! Поздрав и до Фемина90, никогаш не сум ја поздравила за карање сум а стално си ја читкам. Исто како и најубава 2010. Поздрав и до неколку девојки, активни во музучките теми, која танцува, која пее, која слуша квалитетна музика битно сите посебни Ливинг, Шилеа, Спаркс, Пирамитка и Маја8. И поздрав до девојката која како мене праќа дневно 10 cv-ја, ќе дојде убав ден и за нас, ќе видиш Трендафилке Форумов е место преполно со прекрасни паметни девојки.
Роси, поздрав до тебе- за жал не ме прави дебела, само целулитна И поздрав до сите што почнаа да ролаат веќе од мојот целулит Шала на страна- поздрав до Лилит, се израдував кога видов дека денес пишала , до Мајгрл затоа што денес е славеничка, 1 година на Фемина и затоа што некако ја осеќам блиска и би сакала да ја гушнам некогаш . И до Пирамид, ќе чекам продолжение од текстот, да знаеш мор И до Душето, Љубам, до Фиарлес- кога е слободна да си легнува да спие а да не седи на фемина и до милата Спаркс, се немаме начекано низ темите, ќе треба да почнам дневниците на вампирите да ја гледам за да ја сретнам на форумов , до Енца која е како едно динамитче ама ние сакаме да си играме со оган нели? А да, и до Керолин.Коста Многу се собравте бре, почнав спонтано да пишувам за да и вратам на Роси, а сега цел реферат , ама морам да ги поздравам и девојките кои ми шират некаква посебна енергија овде- Гоу, Хипи, Брајт и Старфиш. И до мамичките- Анатх, Ариел, Лолита, Озбилна жена, СањаЕва... И секако машкиот дел- Елементал (под итно да добиеш инспирација за пишување, има теми на форумов ), Мистери ( пред некој ден на жива свирка ја пееја Can't Get You Off My Mind и ми текна на една друга верзија од песната ), Јипман кој сакам да ми беше некое комшивче да ме смее, Најти кој го снема некако и Хман, се надевам дека нема веќе причини за грижи. And the last but not least- Ј.Ивановска, затоа што цела недела се релаксирам со песните од нејзиниот омилен пијанист. Долг поздрав, непланирано- но од срце. Tие што ги заборавив, а знаат дека ги готивам што би рекле србите, и вас ве гушкам Имајте убави мигови со луѓето кои ви се мили и гушнете ги. Тоа смирува, многу.