До една девојка што често знае да ми го скрши филмот! Инстант салепот не бил салеп, шитаке печурките не требале да се пржат или мешаат со масло за германиумот да не ги изгуби својствата (не се сеќавам на точната формулација, само запамтив дека омлет не е опција), бреее, таман човек ќе помисли дека прави нешто како што треба и излегува дека бил во тешка заблуда! Шала на страна, мило ми е што милион пати си ме спасила од трошење време на гуглање! Во денешно време шорткат е секогаш попримамлива опција. Исто како и инстант
Ми е гајле ако претерав денес со поздрави....ама заслужени се До TeddyGrey Ја читам во што би му кажале и во сдк и неможам да не и ставам лајкчиња и до неизбежно реалната....што би и запеала Жена за 100 години Сесилија
СП до Срцекршачка. Опушти се малку, нема во се задна намера, нема во се скриени шифри. Ако ги бараш , понекогаш и сама си создаваш некои слики кои не постојат. Опушти се и уживај во секој ден без да им даваш важност на работите кои можеби не те ни засегаат. Животот е премногу краток за да ги анализираме сите детали.
Јас сакам да ја поздравам Beached, затоа што знае да ги цени вистински вредните нешта. Прекрасен пост во СДК.
СП до сите оптимистички настроени жени на форумов. Нема еден ден да сум зажалила што сум се зачленила. Всушност ова ми била една од најдобрите одлуки во мојот живот. Секогаш добивам критика или совет и подршка кога ќе побарам. Продолжете така жени
Сите идни наши модераторки и модераторки. Учете од сегашниве... за тоа какви НЕ треба да бидете! Се надевам дека во вашето време нема така мистериозно да исчезнуваат мислења, и покрај тоа што немаат никаква навредлива или несоодветна содржина!
I will be the one who will say this special hi to all За сите тие што го преживеале 11.11.2011. 11:11
Kолку само убави песни имаме. Ги поздравувам сите што си ги почитуваат оние стари изворни песни полни со емоции. http://www.youtube.com/watch?v=IGTHzZ0w ... re=related http://www.youtube.com/watch?v=GFFrJZOO ... re=related
СП до Сеси , така лепршав и сексочен, како и неа што ја замислувам и до Шилеа која и студот го претвора во поезија и ни го приложува за да се лигавиме како деца на излог со слатки. Една си!
До Ана Каренина Спојлер -како и на повеќето и мене ми има оставено впечаток на мила девојка До Марама До Дузи До Трендафилка
СП до сите што уморно, поспано и омалаксано ја гледаат есенската идила низ прозор и и се восхитуваат... Спојлер можеби се чувствуваат како да се наоѓаат во некој замок од бајките... и воедно СП до сите љубители на замоци СП исто до сите што сакаат да патуваат, да шетаат насекаде низ светот, да гледаат убави градби... и до оние кои ја посетиле Италија, стварно прекрасна земја и можеби фрлиле паричка во Фонтана ди Треви во Рим како што направив јас за да се вратат пак СП до сите кои ја сакаат зимата и снежната убавина... и обожаваат снег насекаде околу нив (рекоа денес ќе паднел, но најверојатно ништо од тоа, барем не денес, за жал) и до сите кои обожаваат снежни градови и го посетиле и нашиот Снежен град во Маврово и си го сакаат. Јеееееее ми текнува на слонот тој големиот ваууууу СП и до сите кои ги сакаат зимските празници и Новогодишната атмосфера, китење на елката, подароци, светилки насекаде по дома и низ улиците, големиот огномет, вкусно подготвена храна, среќа... Спомнав храна. СП до сите кои обожаваат вкусни јадења и специјалитети, особено топли со пијалок имајќи ги на ум ниските температури надвор и до сите кои под default, happens what happens никогаш не би одбиле чаша кока-кола особено во празничното новогодишно издание. Holidays coming up soon! иииии за крај, СП до сите кои би му јавиле на Дедо Мраз на побрза од својот Нокиа или Сони Ериксон телефон, најдобри се! А наскоро јас ќе го сменам мојов сегашен Сони Ериксон со прекрасен нов Нокиа, но за тоа, потоа ќе ви кажувам и покажувам. Поздравче!
СП до Ким. Тит од местото на смеата. Нашата оаза која никако не ни дозволува да се сретнеме повторно. Сакам да те изнакушкам, сфаќаааш??
Дечки, повеќе поздрави, помалку слики! Очи болат. Јас упатувам еден до Љубам, жал ми е што те замара мојот комшија.
Ахахах не си нормална, ме пресмеја, ќе го решиме комшијата на две на три! Ја поздравувам воедно Дивинбатерфлај, зошто е верна во секој поглед! П.С- Саја знам дека ќе ја сакаш.. http://www.youtube.com/watch?v=a1MSUWzC ... re=related
Специјален поздрав до Пеликуна со едно ОГРОМНО чудење кој и е дефектот, пропратено со констатација ДЕКА КОЈ И ДА Е, ГОЛЕМ Е. Јас верувам во НАСОЧЕНО празнење негативна енергија, а ова ти беше во погрешна насока. Стварно, стварно преиспитај се.
Сп до сите што на моменти можеби ги прифаќаат. И неможат да прекинат да се смеат. http://www.youtube.com/watch?v=UZl-kQ3JFNI