До една понова членка, антила, кој и се заблагодарувам уште еднаш. Се надевам немам грешки на постов.
Јас би рекла цело ова,не дел Баш како што сум голем зависник од есенс И СП до сите што се исто така зависници од есенс,или корисници
СП до сите кои вечерва од некоја причина не се излезени. Па девојки, ајде да си направиме Lady's Night. Еве за сите по едно мартини
СП до Дузи и до Лудото, кога ќе ја видат Офи многу да ја поздрават од мене. И СП до Сноу-Квин која според симптомите што ги покажува се заразила со форумот.
Поздрав до crazylady (одамна ја немам читнато, изгледа се разминуваме низ темите), до (веќе вчерашната славеничка) Трендафилка, Хипи, до Гарпова (ми фали Спанџи од некогашниот аватар ), Mагнолија, Џокси и Мона - од ќеф, зш така сакам! Ви праќам прегратки.
Caroline Costa ти ја посветувам песнава. Јас се наежив милион пати.. http://www.youtube.com/watch?v=ZiqzgDmp ... ure=relmfu
Поздрав бек до Фела Ти напишав и во пораката, за се што треба, прашај по ЛП тука сум. Тебе и без тоа не ти оди лошо со јазициве, се гледа штом се интересираш, тоа значи you have it in you Спојлер Само за постот пак ќе морам да те поправам на која и се заблагодарувам Te честам (ова специјално за тебе) Спојлер Што да правам и јас кога деновиве мислам само на home-made баклава
до Викторија-Мари. онака интересна ми е. и се дивам што нема побуди за мењање аватари. од прв пат коа ја видов ист и е цело време.
До eli25. За последниот пост во СДК, леле колку убава вест вака од сабајле... И до Magnolija и Kasha ги немам одамна поздравено.. И најспецијален до julie77 и zhap4e..
Епа ептен голем поздрав до SkyAngel, те загледав некаде низ форумов сега! Па добро, како тоа ти си повторно активна а јас не знам? Не се изговарај душо! Да не ти ставам неоправдан!
Освен што ќе и честитам во темата, освен што и пишав и во лп, сакам и тука да ја поздравам Ели25. Специјално, утрински, саботно, постверенички. Девојко мила, ја заслужуваш сета среќа на светов, од денес, само убави работи да ти се случуваат. Гледаш, се си реди во живеачката наша, коцкички, капачиња со тенџерчиња, кругови се вртат... кат тад. Уживај, се надевам дека си пресреќна.
Ти благодарам Љубам . Преубаво пее, затоа и од таму произлегува моето корисничко име . И сакав да ја поздравам Спаркс . Што ми го продолжи животот за минимум 10год . И возвраќам на поздравот на Сеси . Еве ви уште една песна од имењачката . http://www.youtube.com/watch?v=zU_qRZrI ... ure=relmfu
Денес посебно сакам да ги поздравам Трендафилка и Ели25 . Исто така упатувам поздрав до Лудото, Марамка и Дузи . А ФБИ некако многу ни се губи . И одамна ги немам поздравено Ливинг и Љубам, посебно Пирамидата за која со денови се токмам да пишувам посебен поздрав ама нека иде заедно со овие форумџики за почит.
СП ... до Пеликуна ... Arrivederci mia amica ... averre sensibile tempo di Italia! Не знам дали покушајов ми е точен , ама мислам ќе ме рабереш СП ... до моите филмомани колешки Јулле и Фигги