Специјален поздрав до FBI со вкусни мафини, brownies од Ola la. Уште пофини од овој. Поздрав до Linn1, држ се таму! До сите мои другарчиња диеташи. И нај на крај, поздрав до Wild. Те видов прееска во Југотон, ама шубе ми беше да се избуткам и ти си раздерам Вааааајлд.
Ова ќе биде малце подугачко така.. Спојлер СП до тие што се барем малку среќни, што се родени порано, и што го имаат преживеано детството. И што им фалат И до тие што, како мали си цртале по стаклата. (на мене уште ми се случува тоа, после бањање, на стаклото си се потпишувам) И до тие што мрзат кога ќе им се случи ова И до тие што се пронаоѓаат..
Поздрав бек до Ким! Ќе ти го дадам мој Џони да го изгњавиш и да го изгалиш, ама да ми го вратиш после. Специјален поздрав до Блу, треба некој ден на кафе во да се договориме.
Поздрав до љубам која си е супер феминка, интересна за читање, позитивна и сето тоа... арно ама на два пати вечерва ми го згреши никот Спојлер Со "Н" сум помеѓу "A" и "T" немам јас врска со Хуните
Ахахах се срмам, приметив. Се извинувам.. Искрено ми се допаѓаат твоите постови, убави ставови држиш!
Сп до мене.Значи вакви перформанси само јас можам да изведувам дури и кога не е возможно човече! Ке горам во пеколот!!!
До сите кои издвоиле момент од своето време за да ме поздрават: Srekicka, Theodora, Gea, eli25, EleMental, Kasha, Divinebutterfly и Serafima. Ви благодарам на сите што сте се сетиле на мене!
Поздрав и до тебе Дип Фала за гушката али топло ми е од греалкава. Ај еве ти тебе да се најадеш конечно
СП до Каша! Девојко те обожавам значи! Ајде сега може да си размениме предлози за некое филмче. Те гушкам
До сите што ја гледале серијата 'La Fea Mas Bella' Штотуку се потсетив на Ферни и Лети и колку се имам смеено со нив... http://www.youtube.com/watch?v=F9VjG2SJxBw