специјален поздрав до сесилија која се за секого знае. ми се свиѓаат размислувањата нејзини :y: толку внимателно го анализира секого, секоја чест
Фалаааа вики44е, поубаво ми е денес, неможеш да ми ја видиш насмевката но еве нешто слично: и еден НајНајНајНај СП до тебе срцке
Ахахахахахахахахахахахахахахахахах марли ме пресмеа ете сега вики44е, ми се гледа насмевката Закон си марли :y:
СП до Ангелче, жал ми е што падна по скалите, убаво си рече од сабајле дека не ти тргна денот! се надевам сега ти е подобро!
СП до Вики И СП до Лижалка, мило ми е што се се среди. СП до моите омилени членки со стаж на форумов, дел од нив ги снема, а многу ми фалат (ќе си се пронајдете кои сте, да не набројувам, ќе заборавам некоја).
СПД Бланка, Офспринг, бупче , женска, мимс89, даниела - мои миленички се на форумов...Ааа, заборавив и Пирамидата да ја поздравам , која не разликува точка од запирка, а коментира на моите бројки таму каЈ АВАТАРИТЕ
СП до preеtygirl која успева со секој нејзин коментар да ме изнервира .... Очигледно живее само да создава кавги и нерасположение, и штом е така девојко не ти е тука местото