Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    SexyLady, DivineButterfly, Hipica и LivingGlam. чисто онака, без некоја посебна причина, од мерак. се издвојуваат од останатите.

На LivingGlam, SexyLady и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  2. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.971
    Допаѓања:
    9.982
    Фала Kasha,да знаеш дека и ти ми си посебна,поинаква,те поштовам :) :*

И поз до Towelie и Zlatusko, ни тргна муабетот :D

На Zlatusko му/ѝ се допаѓа ова.
  3. antilla

antilla Популарен член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    264
    Допаѓања:
    381
    Многу ми се спие ама сакам пред да си легнам набрзина да ги поздравам

Магнолија - неколку дена немаме дебатирано на некоја тема :!: и воедно и јас да и го честитам жолтото цветче што сите го спомнуваат, а јас до пред некоја минута појма немав шо значат овие цветчињава на форумот :D Не озбилно, Магнолија беше меѓу првите со кои ми тргна муабетот затоа ја поздравувам
    Гордана10 - некако ми се чини дека со неа имаме слични ставови само во меѓусебна дискусија на различен начин ги искажуваме :angel:

Љубам - уште еден поздрав и немај гајле за никот, се дешава ;) :)

На ljubam, Gordana10 и Magnolija им се допаѓа ова.
  4. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.838
    Ве поздравувам феминки. :*

На Ema.Sk, TeddyGrey, esperanca и 9 други им се допаѓа ова.
  5. Mistery

Mistery Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2010
    Пораки:
    767
    Допаѓања:
    1.627
    Ај нина нај нај, ај нина нај нај :dance: искам да ја стискам, искам да ја стискам......или не, оваа - Си било едно врапче, со тииииит како стапче...и сакало да тиииииит, трипати на ден....И виде чучулига и сакаше да ја тиииит :wasntme: и да не ја должиме многу - нашето врапче си остана без туле :)

Еееееееее си седам вака, трошам време зашо треба да седнам да учам и само наоѓам "интересни" работи да праам кои што у моментов се мноооогу по занимливи од колку книгата во која што е врежано моето име и ме чека мене и само мене...

Да, не сум многу (читај ич) активен на форумов у последно време...ама пак ве читам еднаш у неделата и се чувствувам изгубено зашо врска неам шо се дешава и ми звучи како да зборите со шифри и се исклучувам зашо не ми е интересно да читам (зашо нели врска неам за шо праите муабет) :tmi:
    И така некаде уз моето думање шо да праам и гледајќи 2-3 теми, ми текна на старите добри времиња и си викам ај да пишам еден поздрав....

Еми добри времиња беа тоа за Мистери, не е за жалење....Еееееее златна доба беше коа Лилит ми се пушташе а ја не ја рецкав....Еми сеа она мене не ме рецка...Тоа е се врти тркалото .... Алоооо ЛИЛИТ !!! Па недостајеш бе мајке му, месец дена не се иаме начекано негде...Или па да ти текне едно ОЛА да пишеш, чисто онака знаеш шо си како си арен, добар, згоден...(патем сите 3 сум :wasntme: ).... Како и да е, I miss you - и првиов СП оди за тебе :*

Next on the line - miss П П П П Пирамид.........Нема девојка на форумов која што знае нешо повеќе за мене од тебе....Тоа е факт и слободно можам да кажам дека за мене знаеш работи кои што ги знаат само моите најблиски другари и другарки со кои што сум поминал многу во животов, сум израснал заедно и сум делел се и сешто...Обично ретко се отварам, и на луѓето им дозволувам да знаат тоа што сакам јас да знаат...Секогаш ќе ме видиш насмеан и расположен да ти го напраам денот иако мојот можеби бил 5 пати полош, ама тоа нема да се познае ако несакам....Со тебе не е таков случајот...Сум се отворил за многу теми и за многу работи кои што како што напоменав ги знаат не толку голем број на луѓе....И сум среќен што те имам во животов...Коа ќе станам на сабајле и ќе видам емаил од тебе ми се разубавува денот, макар и содржината да е едно гуд морнинг...Што и да кажам повеќе ќе биде излишно !!! :*

Next we have - FBI !!!! - Коа бе ќе ти светне сијаличката дека I am mister right? ИМа разлика од mister right i mister right now :wasntme: хаха : ) ахххх колку сме у да не речам иста ама многу слична ситуација за одредена ствар.....Туку ај сеа заврши со полагање и дома не се прибираш, дај седни саат време да те видам, да те полафам малце : ) Да биде поздравот комплетен ти праќам едно линкче...Не му обрнувај внимание на текстот на песната, ќе ти текне зашо ти ја праќам :)
    http://www.youtube.com/watch?v=vt9Q3fWVfQc

Следно идеме дуо трио - Living, Sesi, Sparks !!! Дали стварно јас се изгубив ептен или и ти стана не толку активна во темиве што јас ги посетувам, незнам до што е, ама ми фали да прочитам твој пост на дебата кај што сум влезен : ) Ми фали зашто знам дека ќе изобилува со топлина и со искреност зашто зрачиш со овие две особини... : * Сеси - Одамна се немаме сретнато бе и со тебе...(согледувам некој патерн тука што значи дека јас сум се изгубил не вие).....Ти иам кажано некогаш дека има нешто у тебе што како магнет те влече да на еден начин спасиш некој од самиот себе (така речено)....Се сеќавам мене коа ме убедуваше да мењам една ствар : D (не ја мењам да си знаеш ! ) !!!!! AND СПАРКССССС - Малце се сретнавме преска со тебе на 10 ина мин, ама биче боље у брзо време...и кажи му на комшијата полека со љубовните звуци : )

Тоа е се народе...Бидете ми поздарвени, среќни, весели,
    Ќе биде премногу ако речам и сексани?
    ... :hai:

На Lilit, FBI, LivingGlam и 3 други им се допаѓа ова.
  6. SexyLady

SexyLady Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2010
    Пораки:
    2.800
    Допаѓања:
    3.270
    Голем поздрав до: Kasha, Divinebutterfly, vendiii, Gordana10, Gea, Annie.mk1, Nika666... задоволство ми е да ве читам! :* :hug:

На Gea, vendiii, Gordana10 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.826
    СП до ЦИА и до Венди :makeup:
    Ајде, на мој трошок нека биде :D

На CIA и vendiii им се допаѓа ова.
  8. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    СП до Лилит,the sarcasm master! :rofl:

9. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    Ве поздравувам сите кои си ја преполнувате шолата со кафенце како мене и додека ја однесите на местото каде ја пиете пола кафе се прелеало по тацната и потоа сум ваква :doh:

На MarchelineAmaru, Divinebutterfly и Meggy им се допаѓа ова.
  10. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    До Мања, девојко никогаш не се откажувај, блескаш, и запамти, никогаш нема да е како порано, само на подобро ќе оде!
    :hug: :*

http://www.youtube.com/watch?v=iWzEPuWvgz4

На manja666, Divinebutterfly и maca99 им се допаѓа ова.
  11. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
  12. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.857
    До

дози, љубам, старфиш, марама,шелеа, бројче ,мерлинка, го грл, мисс ричи

На Marilyn-Monroe, Miss.Ricci, starfish и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Scar.Tissue

Scar.Tissue Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    371
    Допаѓања:
    1.045
    До vendiii, чисто онака :)

На vendiii и marama им се допаѓа ова.
  14. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Кога ја видов сега темава прва на памет ми дојде Трендафилка,епа СП до Трендафилче :)

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  15. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    Сп до сите кои денес се чувствуваат така тажни и разочарани од луѓето околу нив и работите што последно време им се случуваат. И се трудат да го сменат тоа :doh:

16. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    До сите непушачи на форумов :wasntme:

На PrinceOfPersia, Look, La.Reina.Del.Sur и 27 други им се допаѓа ова.
  17. Kasha

Kasha Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2011
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    3.266
    thelittle17 , Miss-Chokolate, AnaKarenina и SparkyAngel :) :*

На AnaKarenina му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.409
    Море еден поздрав до сите што љубат момче - МАКЕДОНЧЕ. И не им се високи критериумите, особено оние што не ги гледаат странците како ПАСОШ!

Прикачени фајлови:

• love_title.gif
      love_title.gif
      Големина на фајлот:
      15,9 KB
      Прегледи:
      173
    На MarchelineAmaru, green.eyes, LivingGlam и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.848
    СП до срцекршачка, е толку печатни грешки во еден пост не сум видела :D .

20. Adi888

Adi888 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    6.191
    Допаѓања:
    23.257
    СП До Divinebutterfly, Annie.mk1 , Juicy ,одамна ве немам поздравено :wasntme: :*

На Divinebutterfly, Annie.mk1 и Juicy им се допаѓа ова.