Мерлинка мома убавка.. енергија си жено...Лена и Циа голема прегратка..за вас... Јуле77 дефинитивно се опиша убаво самата себе..си граница... , фала ти за денес..
До Ариел!!! Извини душо, ова нема можеби никаква врска со тебе, ама следам еден сајт кој удира дис на хипстеризмот, и на ова наидов Оваа конкретно е твојата хипстер верзија. Ај уште една Спојлер Ајт поздрав и до сите wannabe хипстери кои станаа ми се чини премногу мејнстрим во последно време а?
...Лилит и Сесилија. Имам ли бре јас деца тука? Почна кнедла во грлото да ми стои, јамза на душава да ме јаде, комшиската мачка ја отруле шо нема врска со муабетов...ама јавете се, дајте абер на мајка дека сте арни, убави и полетни. Дека ми белите образ по форумов И додека се дала приликава, едно поштОвање до: Трендафилка, Пирамидата, Љубам, Геа, Лудото, Мимс и Штрумфета Некој сигурно ми дувнал од списоков...нејсе...некој следен пат
Утрински поздрав до Момава над мене, бивша кума откако се заљуби не подзаборава. На свадба ќе викаш ли наскоро Yipman2 ме пресмеа момче со коментарот за господинот лепотан нарцис Мистери , а и ептен ми е мило што муживе на форумов се подржуваат AlicaInWonderland паметно штипјанче клајберче кое не може да свикне што Колосеум е сега туробофолкерска дискотека RainBow гушка до неа што ја замарам на моменти starfish и нејзината колекција Coco girl Saya вистински љубител на животни, нејзниот Ралф е среќен што има таква дада! Phyramide портпаролот на Катарина Trendafilka кога го видов огласов се сетив на тебе одма, после огласот за кран ова му е мајката! http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?I ... 9696F9D01E Artemission девојката што има живци секој ден да ни праќа огласи, како агенција за вработување ни е Lilit посебно директна и искрена девојка, секогаш сакам да ја читам, издржани мислења, духовити, иронични и саркастични и пред се реални И за крај едно карање за LivingGlam што послабо не дружи. Повелеле доручек
Роси ма, јас у љубов сум 3 години, не е тазе Ете колку ме пратиш ....Кумашинката моја, згодноќата на дада Георгина А послабо идам, меѓу сите обавези кои ги имам искрено, монотон ми станува форумот, имам чувство дека му се губи основниот драж. Еве затоа нека биде и СП до сите присАтни, со еден апел да и го вратиме сјајот на ФЕМИНА ...а можеби и јас сум само носталгична, што знам
До Гордана 10-ако појдеш на такво место земи ме и мене,верувај позимурлив човек од мене нема И голема прегратка до Дузи
http://www.youtube.com/watch?v=zJ6VT7ciR1o Благодарја Ели, благодарја. Е ова ме потсети на тебе, уживај си и ич да не ти чуе. Да можам, ќе ти дадам и едни црвени штиклички, па кога ќе тропнеш, да си бидеш дома.
Фала Ади,огромен поздрав и до тебе! Спојлер (Овие машките само не нервираат Не им текнува да направат нешто убаво)
Само што се сетив на ова мислење. Ани,сакам да те поздравам,и воедно и да ти се извинам за мојoт одвратно арогантен и незрел комантар! Незнам зошто така сум изреагирал. Вил ју форгив ми?