Сп до Пирамид,зошто ненамерно ги открива феминки на фб! Како?! Така што ја поставува Ариел хипстерката тука,а некои особи не можат да одолеат на идејата да ја репостираат на фб за да украдат некој грам мозок демек мене ми текна! (не,не е случајност! )
СП до сите што им се дига коса, кога на фб, или без разлика, ќе прочитаат за балот на вампири.. Мислам сега знам дека никој не сака, ама па немора и до толку да отупуваат.
Ја поздравувам Теодора фали... Рока-а фелла.. поздрав до тебе, чекам одговор.. Георгина многу пати ме насмеале твоите постови, бреј каква енергија шириш...
Ах маљо, шо си ти! Ам шо се срамиш, дојди поздрави се, се знајме фала Богу. Инаку јас ко се свртив видов момиче на тебе шо ми личеше, ама незнаев дали си ти. А инаку брзав, се пресеков па одев на работа кј мојне да стам ханзапласт. Следниот пат немој си се двоумела, или пак срамела ко ќе ме видиш, јасно?
Сп до Стам. Ми недостасуваш да знаеш Немаше 2 недели со кого да одам на чколија бре. Добро е, ни еднаш не се успав.. ама сепак подобро е да си имаш дупол аларм
Нема зашто да се извинуваш Joxy било поминало .. Големо поздравче и до тебе, те гушкаам Спојлер Продолжи да веруваш во себе, посебен си.. Не се откажувај од сликањето, уживај во тоа, совршено ти оди.. WILL YOU GIVE ME A HUG ? Патем поздрав и до: Рок-а-фела, Љубам, Дивајнбатерфлај, Ади, Марамка, Гордана, Серафима, Елементал и Крејзи (лејди)\(ин лав)
Специјален поздрав до сите. Буквално. Среќните, тажните, разочарани, гордите, веселите, насмеаните, расплаканите, заљубените ... секако сте уникатни. Да, животот знае да не тресне од земја, но знае и да не вивне високо во облаците ... и негде на средина низ тој пат сфаќаме дека сме среќни, дека имаме се ... и дека секое лошо за добро е ... што и да е ќе помине, понекогаш мораме очите да ги проплакнеме со солзи, затоа што кој не плачел не може да има преубави очи. Бидете ми поздравени ... уживајте во оваа чудна смирена ноќ ... Ве гушкам, повеќе и помалку ... посилно и послабо ... Ви ги кршам коските, до следното јавување. Ваша мече. Еве ви и една песна, само затворете очи отворете го срцето и слушајте додека уживате. Спојлер не би ви препорачала да го гледате видеото ... http://www.youtube.com/watch?v=a_Am4cHMBKM
И уште еден сп до Пирамид зошто постот го тргнаа! Лоооол!!! Ај фемина,колку си позната! Сп и до постирачот,нека ме контактира ако сака!