СП до сите смрзнати,кои никако не можат да се стоплат деновиве макар и олкаво крзно да носат на себе..
До феминките што ги лајкувам утрински. Мое утро, после 12. Мерлинке поздрав до тебе, и до твојот поздрав, ТедиГреј. Поздрав до Пирамидка и ines.h.
Специјален поздрав до сите. Ви благодарам за вчера за желбите за мојот роден ден. Нека ви се враќат двојно И посебно ми стана многу мило од “среќен роденден„ од zhap4e. Многу точно си го напишала на бугарски, фала ти, стана ми многу мило Ве гушкам сите
... до ТедиМечето, една голема гушка, фино е како шеќерен памук. А ваква гушка специјално до Лудото, се надевам ќе ја цениш. Спојлер Спојлер А се надевам ги цениш и овие два спојлери, што толку многу ги мразиш!
до Mарама, се смрзнавме денес убаво да си поминеш до дечкото и до Tрендафиљ, еден бокс, по тоа сексиљавото газе Tе трачарев со Mарама, и реков дека асоцираш на Спојлер сексссссссс кој те видел- знае
Elennaa поздрав back до тебе. И СП до calliope затоа што токму оваа слика над мене ме потсети на нејзиното мислење во темата "Барбики"
Специјален поздрав до сите оние кои оваа петочна вечер ќе ја поминат дома, под топло ќебенце, со чајче и во друштво на компјутерот.
Во склоп на поздравот горе, СП до сите што секој петок си седат дома. Спојлер Ако има такви. Секој петок си седам дома на топличко, со чајче, или сок, чипс, смоки, благо...и добро филмче.
Srcki odamna ve nemam pozdraveno po spisok poz do: Karak,Vik4e,Doktorkata,Anni,Ariel,Ozbilna zena,KIM,Gordana,Angelce,Wild,Zverkata,Anath,(znaci toa mi se moite mili prijatelcinja sto se druzevme pred 1,5 god,koga se zacleniv i bev aktivna a normalno da si gi pozdravam i novive od edna tema sto sega me zasega Sanja bucka,Eci sk,Adel,Petra i site dr