СП до сите на кои не им се излага од врелата када/од под жешкиот туш/џакузито, особено не на ладново бррррр Релаксирано лејдис Инспирирано од: недела, ден за комплетно средување за работната недела што следува...
СП до сите кои сакаат вакво слатко кученце. Да си го имам дома.. ех би го задавила од гушкање и тормозење како некое плишано меченце е
СП до Divinebutterfly, зошто совршено добро ме мотивира ; до МandyLane, зошто е секогаш во право ; до мојата нова фб пријателка, TeddyGrey, зошто ми прави друштво кога ми е најтешко ; до Teddybear која е секогаш тука кога ти треба гушка!
Денес од срце упатувам СП до сите членови на форумот. Дали пола од нив се среќни, несреќни, мрчатори, разочарани, заљубени, не ме интересира. За мене сите сте подеднакво прекрасни! Кога и да ве читам ако ништо друго барем срцево ми се топи. Толку начитани луѓе, одлично сврзани реченици, споделени мислења и искуства.. Пријатна атмосфера има. Релаксирачка. Спојлер Бујрум, заблажете се
СП до n.a.t.t.y,фала за поздравот,биди ми силна и паметна,ти сама си знаеш што да направиш Слушај се себе си и обрни си внимание за да се чувствуваш подобро И до сите што ги сакаат ангелите и одвај ги чекаат новите модели секогаш Епа еве видео од последните модели http://www.youtube.com/watch?v=4w9wLwli6t0
Специјален поздрав до Елементал Дивин Батерфлај Рок а Фела љубам крејзилејди МацаЉубов џули77 сексилејди Анимк1 Најтвокер Ози И до сите кои ме поздравувале зошто ме мрзи да набројувам.На овие се сетив а знам дека сум заборавила некој Поздрав од Милано
СП до Мона, Лав03, Багуфче, Гарпова, Дејзи и до другите штолетото ептен беа активни на четот. И еден СП до тедибеар, пред некој ден имав презентација во школо и таа женската што беше ептен ми личеше на тебе, па можеби и ти да си била.
До Nightwalker тајм фор ривенш ќе ве мачкаме и јадеме и доо сите фанови на Ливерпул ако ги има на форумов тоа би значело и до Цигарче ... i like mislava