Еј еј поздрав пак до Брајт, Росонерка и Хајди (HDW) дека ги читав сега заостанатите постови во СДК за овие 2-3 дена и нивните ми запнаа за око, фини цурици
СП ... до сите кои се наоѓаат во некој чуден ПМС ... но и чудни ситуации на кои ма каков и да е, крајот не им се гледа
Гоу! Поздравиште и до тебе! Туку ја користам оваа лика и прилика да го поздравам Мистери, еј, една песна на радио ме потсети на тебе знам дека обожаваше да си ја пееш ептен , и викам чек да те проверам дали си активен тука човече! И поздрав, пошто ептен се „разбираме“ ја и ти у задње време. Дечки ако сакате муабетче за филмови со некој, обратете му се на Мистери и до двајцата. Леле леле. Ај ништо. Делувам мрднато знам, ама не знаете што ми се случува еј
СП до кинеските, јапонските, тајландските и сите други спамери кои не можат да останат незабележани. Ју jerks tHEY cannot undeRstand ME (вонивнистил.com)тралалала . Поздрав и до оние што ги приметиле и почнаа да ги нервираат. Горде НАЈсп до тебе
До сите кои дебатираат во темата за Масоните...мислам, пирамида ово, пирамида оно Фала на пажња во секој случај ц ц ц вицкаста сум ко Али Џи
До момава над мене Спојлер Ти текнува кога ти реков дека ти го давам само за тебе... Хм, си ја повлекувам изјавата Го видов на 9gag, кога се разубавил бре олку?
СП ... Шилеа, која гледам ме чита на форумов. Девојка која е поинаква, талентирана, искулирана ... И ја почитувам доста како форумски лик.
СПЕЦИЈАЛЕН ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ОНИЕ КОИ МИ ПОСАКАА ВЧЕРА СРЕЌА, ДА ПОМИНАМ ДОБРО НА НАСТАПОТ! НАВИСТИНА МИ БЕШЕ ПОВЕЌЕ ОВ ВАЖЕН, И ЗАЧУДУВАЧКИ...ДУРИ СЕ ИЗНЕНАДИВ ОД СЕБЕСИ!- КОЛКУ ДОБРО ПРОЈДОВ! ДОБИВ ЕДЕН КУП КОМЛИМЕНТИ, И ЦЕЛОКУПНИОТ НАСТАН БЕШЕ ПРОСЛЕДЕН СО ГОЛЕМИ АПЛАУЗИ И ОВАЦИИ! ******************************************************************************* И кога сум веќе овде, одамна ги немам поздравено следниве ``девојчиња`` =))) Ludoto Бесното (Wild Child) Пирамидка LivingGlam TeddyBear Tрендафилчето Хипи Rainbow Georgina GarapovaV ********************************************************************************* Уф, бре колку ве имало... Извинете ако некого заборавив... Едноставно одамна не сум ве поздравила девојќи, а сите сте ми подеднакво драги! Со некои од вас немаме налетано во последно време на иста тема, затоа и сакав да ве поздравам....
.. FBI. Недостасува тоа фино, сталожено, пријатно девојче за добар совет и нормален разговор. Абе и секси суштество со манири. 100 во 1 бе. Очигледно дека фали.
Благодарам Хајди И да те прашам, абе колку време трошиш за еден пост со сите тие слики букви, големи-мали во разни бои? Како и да е, многу ми се интересни таквите твои постови.
Хаха...фала како и да е... Верувај, за само еден `oнаков` пост трошам многу време. Мајка ми е најголема жртва, само вика, денес по 100ти пат пропуштив да ручам заедно со сите, фамилијарно! Само за да го до-средам постот...Цело време викам: Мајка ми: Хајди ајде доаѓај, сите те чекаме да јадеме! ЈАС: - Готова сум сега за 10 мин! (после 20мин) -Чекајте, доаѓам сега за 5 минути! (после15мин) -Еве одма сум готова уште минута! (и ми отиде ручекот....)