СП до сите на кои денес им е именден. Нека ви е вечно името: Михаил, Михаела, Ангел, Ангела, Ангелина.... Св. Архангел Михаил нека ви биде вечен заштитник .
До Инес, Артемишн, Жапче, Штрумфета и Каша ! Бидејќи сакам да ве поздравам ! И до сите oправдани ,,лошки,, на форумов особина што јас високо ја вреднувам!
До сите оние на кои денес им е роденден Сите желби нека ви се исполнат, бидете среќни и насмеани секогаш
Сп до Пирамида едно од ретките девојки кој никогаш не сум ги скролнал , сите постови ги читам на скд кој ми го разубавуваат денот и ми даваат инспирација да го поминам денот без маки ... И едно Благодарам , За тоа што си се зачленила за тоа што ставаш насмевка на моето лице за тоа што нема да не напуштиш да знаеш те номинирав , и се надевам дека ке освоиш нумеро уно ... не за друго , заслужи
Еден најспецијален поздрав до Beached. Многу ти ги сакам мислењата во СДК, знаеш? http://www.youtube.com/watch?v=rKulO3pn-n4
samo sto se najaviv na forumov pa pozz do site od zenskiot rod [mod-kirilica:ttj3x9bg][/mod-kirilica:ttj3x9bg]
Поздравче бек до Pelikuna Специјален поздрав и до Гоу, Блу, Џули, Пирамид, Лин, Горде, Елена и Теодора
... творците на форумов. Убавите зборови, мисли, искуства. Вашите креации ги сретнав како фејсбук статуси, културно прашав за потеклото на истите, ги декларираа како нивни лични творби додека не за’ржав да не се кради зашто е кривично дело. Добив признание за позајмувањето, но уште посодржајно е признанието за квалитетот на мислењата на форумџиите на фемина.мк, особено за креативноста, чувствата и фантазијата. И покрај тоа што приватноста и авторските права се загрозени, сепак и надвор од форумов може да се пофалиме за оригиналноста. Па ќе не крадат нормално, кај се видело олку памет на едно место?
СП до AnaKarenina. Се гледа дека многу сакаш да фотографираш. Преубави фотографии имаш во темата "Ваши лични „професионални“ фотографии"
СП бек до СексиЛејди. И СП до тие што се редовни во „Што би ѝ кажале на форумџиката над вас?“ Патем, алал да и е на другата Елена, што ги најде сликичкиве. :up: СП до нејзе, и до тие што се пишани во постов.
До сите што и‘ ја лајкнаа сликата на Марама на фејсбук. Не знам што ми текна да видам кој има лајкнато, кога гледам: феминка, феминка, феминка, феминка, феминка, феминка и другите се пријателките на Марама.. Многу смешно ми дојде.. Ги заслужи лајковите, преубава слика. Ама најспецијален поздрав до Марама!
до 3те чавчиња како тргнала работава и 5 ке биднат (ким) до ангел деведесет и друга до марте и дивајн