Сп до сите што се чуствуваат посебно овој ден без никаква причина ... до сите кои и покрај лошото време ке се насмеат и ке уживаат во топлото креветче и планираат денот да го поминат со фемина ... И до сите тие што сакаат да дадат љубов без да бараат назад
Еден специјален шопингхолик поздрав ... до сите кои не можат да одолеат и да престанат да си ја обновуваат гардеробата, многу често ... I'm guilty!
Aнние.мк1 сестро моја, не успеав никако на Чат да ти довловам колку си ми важна, колку си ми драга, мила, талентирана, интелигентна, девојЧе со карактер на место (па не за џабе бе идеш на најдобриот факсссс се зезам), секогаш беше покрај мене и во добро и во лошо кога плаЧев, плаЧеше и ти, кога се смеев се смееше и ти со мене и обратно, по твоја иницијатива еве се вратив да ти пишам овде, да те израдувам малку, и да ти кажам дека за една недела ке бидеме една покрај друга, ке пиеме во кафеана, ке се журкаме во диско, ке се шетаме заедно, ке пиеме кафе, заедно ке се смешкаме, заедно ке тагуваме, морам да ти признаам едвај Чекам.. еве некој ме прати овде во фемина да те пронајдам тебе и да сватам дека другарството вреди многуууу.. посебно колку вредат особите како тебе, искрени, дружољубиви, секогаш насмеани, весели, разиграни, и пред све многу добри другарки-сестри и за крај еден апел од мене за тебе.... шта је од бога добро је, секое лошо, за добро е, не дозволувај никогаш и никој да те направи тажна, да ти ја тргне насмевката од преубавото твое ангелско лице, затоа што верувај ми, никој не е заслужил доволно да ти го направи тоа. кога се смееш ти, се смејам и јас, кога си тажна ти, тажна сум и јас. зборовите те сакам се малку во споредба колку си ми важна во животот, па затоа ти пракам еден мал скромен поклон од мене за тебе за да се осетиш најсакано на свет !!!
До Пирамидата, морам да ја поздравам денес затоа што е вистински другар, и затоа што најдов песна со која сакам да ја поздравам. http://www.youtube.com/watch?v=6PDmZnG8 ... re=related
До Синтија! Ми се свиѓаат твоите мислења, и секогаш кога ќе наидам на нив, ги читам. Воопшто не личиш дека имаш толку години, остани така силна како што си!
До Ливинг Глам, зошто е толку мека, посебна, живее во љубов, оди во љубов, постои за љубов, дава љубов. Несебична на некој да му направи ми се допаѓа на мислење, и да му го разубави денот! Ги поздравувам и оние, кои знаат да го прават истото како таа. Ливинке огледало си... http://www.youtube.com/watch?v=5NmjJeNF ... re=related
СП до мојата Кендичка, која си ја обожавам! Пријатно ме изненади пред некоја недела! Воопшто не очекував!
Па според мене, единствено тоа е и `вистинска ` љубов`... Да љубиш значи да `даваш` со задоволство, за лична своја сатисфакција, без да бараш ништо за возврат! Кога `љубиш` и очекуваш љубениот било како да ти возврати?!?! Тоа е веќе пазарење....
До нашата мом то бе 2, Лолитка. Ти ја посакувам сета љубов, здравје и спокојство, имај мирна бременост и донеси на свет здраво бебуле, море бебулиња.
СП до сите кои со нетрпение го очекуваат првиот снег. Денес, кога си одев од училиште, "мршореше" малку, се надевам дека кај и да е ќе не израдува