СП до blueparadise Епа убав аватар,нема што.. Те поздравувам со песничкава,ме потсеќа на тебе http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg&ob=av2e
До оние кои понекогаш се прашуваат: „Зошто морам да го учам ова? За што ќе ми прислужи воопшто во животов?“
Специјален поздрав упатувам до сите оние кои ги имаат искористено сите можни папки за лп и повремено знаат да прочепкаат низ нив . Ја поздравувам Викиче, паметам откако сум зачленета на форумот првата лп ми е од неа. Фајрквин и Бич`д со кои знаевме на долго и широко да муабетиме, не, не сте избришани, ептен сте ми драги и такви ќе си останете . Спаркс, Офи, Марамка, Дузи, Бројчето, Фемина90, 1209, Аннии, Гранџ, Индигрл, к.и.м, Ози . Мерлинка со која сум ги заборавила чукнатите пораки , исто толку чукнати ни биле муабетите со Лудото. Росонерка, за што ако не за мода . Најтвокер, Јипмен и Мистери . И секако Пирамид, Џули, Боа, Дафни, ФБИ, Мимс, Миссицата, Ј.Ивановска, Теодора, Виножитка, Геа, Старфиш, Магнолија, Битер-грл, Жапче и Сеси од кои имам една до две оскудни поракички што си ги чувам оти премногу ми е мило што имам барем два три збора разменето со нив .
^ ^ Justin Bieber Likes this Спојлер Специјален поздрав до личностите кои без побарување знаат да ме советуваат и кои се секогаш овде до мене Љочк а Фела крејзи лејди џули 77 ДивинБатерфлај Да знаете дека сте вистински пријатели. До Елементал зошто вечерва ни игра екипата И посебен поздрав до една личност која секогаш била покрај мене.Не е член на фемина ама секогаш се грижи за мене Посебен упатувам до сите оние кои некогаш играле Зума Делукс,puzzle bubble,и слични игрички со балончиња
СП до цел форум. Ве канам сите на слава, па бидејќи сите сте ми виртуелни другарчиња, ве честам сите..
И јас ја поздравувам tinkerbelll, иако забележав дека има и Thinkerbell и Tinker-bell, така нешто, ако не се лажам, ама ја поздравувам онаа со пицата на аватарот, некако се следиме деновиве низ истите теми и фино моме. И до наследничката на тронот на Тортелина (ако не е и самата Тортелина) која со секој нејзин оставен коментар и новоотворена тема, ми ја прави фацката ваква: додека го правам истовремено овој звук: http://www.youtube.com/watch?v=_ejPd7PSKO0
Морам да си ја испочитувам девојката која на блог постојано ми остава негативни коментари За среќа постои избриши СП до тебе
Поздрав до Старбакс, Кенди, Магнолија, Гарпова и сите останати штипјанки - моооорам да признаам дека си најдов речиси совршен штипски машки примерок - баш по мерка и ќе си го чувам ко роза у стаклено ѕвоно бре, а вие да ми фатите таму ургенции, протекции, да не ми го однесе некоја (поточно, си има типка дотичниов, ама ќе ја нашамариме бре, нели ? НЕЛИ? ) Ве поздравувам, имајте убава вечер.