СП до сите што ги обожаваат 30 Seconds To Mars, а најмногу Џаред Лето http://www.youtube.com/watch?v=JTwtqueN ... re=related
Нај СП до Теодора, (појакиот дел од интелектуалната страна на форумов) го заслужи Спојлер Гледам јас, убаво си рече ти, уште сум нова не можам да се снајдам како што треба на форумов
Антила, баш сакав да те поздравам и ја отварав темава со таа намена кога гледам ме претрка за малку, . Ех, поради годините се губат понекои рефлекси , ама не се давам јас лесно , дури и на годините! Апсолутно сум уверена дека ќе се снајдеш ги имаш сите предуслови, .
Менди Лејн, мила си ми многу... денес си одвоив време да те читам поубаво, знаеш да ги вреднуваш работите. Антилла жено ти да не си за потценување? Јас на тебе и на сите жени во темата за Масони ви се поклонувам! Учам да знаете!
ади888, благодарам многу, ми го разубавии денот навистина ти испараќам гооолема гушка, колку што е голема битола и гоолем поздрав.. многу сакав да те слушнав зажелеав бе за тебе, те нема 1 месец на Чат ... каде се загуби?? се надевам и те Чекам на Чат да си се изнаприЧаме беее на шти лиЧи ова.. те обожавам, тооолку мила и тоолку слатка лиЧност си ме постети на деновите кога се глупиравме по скајп со анние.мк1 би сакала да се повотори гоолема гушка и до нејзе бујрум еве едно поклонЧе од мене за тебе
Поздрав и до тебе Јас многу и ја сакам оваа преработка. Ма каква Лејди Гага... http://www.youtube.com/watch?v=MeX2nLza4AY
Ех, годините, кои години бе Теодора Го најде мајсторот да се правдаш сега, она и години Немаш никаков изговор, јас ти кажувам Дај Љубам не зезај, молим те, осетливи општествени теми дираш за во кафе-муабети едит Да ја поздравам Магнолија, случајно се најдов под нејзиниот пост
Фала на поздравот Антила, фала и за претходниот твој поздрав. Да, одамна немаме дебатирано, ама баш и неможам да ти парирам во твоите знаења. Ама мене многу ми се допаѓаат умни девојки како тебе Него мислам дека премногу се силува тоа: девојко ти си премногу зрела за твоите години и сл. тие такви работи Ама не ми се верува дека имаш 19 години. Океј љубопитна девојка. Ај поздрав до сите такви
Абе 19 имам чесен пионерски Не, озбилно сакаш не верувај, ама уште 3 месеци и 20. Toa сум јас. И не сум нешто особено љубопитна, ниту животот го имам поминато пред книга, чисто општа култура. И поздрав до сите умни девојки кои сакаат забава и разонода
СП ... до СЕРАФИМА, голема жена ... душа неискварена и духовно мила. Господ да ти даде и тебе само радости и убавини ! СП ... до мојата дамица Марамка и до остроумната и неописливо мила и уникатна Теодора Двете ве
Поздрав и до тебе Џули, . Кога веќе ми тргна денес со поздравиве сакам да ја поздравам и јас Серафима, Гордана10, Ливинг Глам, Љубам и Мерлин МонроУ, , .
Поздрав и до тебе душо мила julie77 Секогаш да бидеш така радосна како што си моментално. Никогаш да не престане таа радост во тебе . Гоооолем поздрав и до тебе мила Theodora . Воедно ја поздравувам и zhap4e, зашто прва ми го честита именденот и ми испрати прекрасни честитки . Специјално за вас