Најспецијален поздрав до администраторите и модераторите Специјален поздрав до Магнолија, Антила ( прочитав дека имаш 19 години, а јас мислев имаш некаде околу 25, според твоите постови ), Теодора и Лилит, според мене членки кои секогаш имаат реални, но доста суштински постови во однос на темата и секогаш директни во тоа што сакаат да го кажат, некогаш и хумористични, затоа и ги читам ама не дека и другите не ги читам :geek: се следам јас :geek: Патем и сп до Ким и Ангелче, а и Вики и Лукс, Рејнбоу и Жапче и цел форум на крај
СП до Лов (уште чекам да ми кажеш за лајкот) и Марама - што успева да ми одговори на секое прашање во рок од една минута.
Јас би ја поздравила Ангел92. Мило си на форумов.. http://www.youtube.com/watch?v=KNK2IcUf ... re=related
Зарем и ти Бруте, ова Гордана де... Јас сум само необично обична и нетипично типична 19-годишна студентка Сега од една страна ми ласка ова, ама од друга ме замисливте, да не имам стар дух, којзнае каква ќе бидам на 29 Акo, поздрав и до тебе Гордана Туку за друго ја отворив темава Поздрав до Жапче, интересна ми е
За сите кој ја мрзат оваа игра со своите предмети Сп за сите кој ја имаат оваа тешка битка со пајаците Сп за сите кој после полагање возачка се со ваква состојба
Многу сакам да ја поздравам Пирамитка. Многу ми е мерак да ја читам. Ја голтам секоја буква од неа на која и да е тема, и секогаш имам блага насмевка на лицето кога и ги читам мислењата (добро, некогаш и не толку блага ). И мило ми е што ја има и што успева ведрината да ја пренесе и на форумов.
Што пеат пензионерите во вторник и петок ?! - Кад се возимо све је тако добро кад се возимо не журимо нигде само кружимо.. Поздрав до ЈСП и до сите нас утре што ќе си се возиме
Секогаш те читам посебно во што би му кажале... Се пронаоѓам во твоите постови и добро знам како се чувствуваш. teddybear сп до тебе и една силна
Поздрав до тебе пепелашке И до Штрумфета, горде, кате, љубам, анакаренина, крејзиинлав, л-енна, ј.ивановска, озбилнажена, дивајнбатерфлај, анушканестле, дузи, виножитка, ... доста е за вечерва А и до едно девојченце со кое одамна не сме се начекале на муабет ... бич'д. Ајт и гушка до сите што сакаат да пијуцкаат чак од брусница. И до будалите како мене што покрај чајот можат истовремено и кафе и цедевита да пијат
Зошто бе да нема? Јас се уште си добивам пакетче од баба ми и дедо ми. Не ме двојат од малите Да не бегам од темата. СП до сите кои што за нова година ке си добијат пакетче