Специјален поздрав до моите најмили! И да уште еден поздрав до лепотанот што си го запознав на одмор, и што ми го разубави одморот! срцка бешеееее!!!!!
СП до Summer Girl зашто по постовите гледам дека има многу убава врска и многу ми е мило . Секогаш пишува многу јасно и искрено и така без смајли ни ништо и многу ми е интересна така
<object width="640" height="385"><p...e" width="640" height="385"></embed></object> СП до сите мои феминки со песнава, мојата омилена.. слушајте ја и мислете на мене, јас за некоја минутка ве напуштам одам на работа
јас да се надоврзам на коментарот ама да и кажам на аничка дека и го сакам аватрот прекрасен е(таа го смена и заради мене пак го врати)уживај аничка убав аватар имаш....уживкај си
СП до Двете феминки што пишуваа на чет со мене! сп до брачедот што ми е Охрид заминат и многу ми фали!
Најспецијален поздрав до Прити Јована, некогаш просто обожавам да ја читам. Дефинитивно му даде нов шмек на форумов.
Некогаш просто обожаваш да ме читаш..? А, каков е тој нов шмек на форумов , што јас му го дадов..??? Ако не е тајна, бидејќи осеќам прилична голема доза цинизам во твојот "искрен поздрав"...
Сп до Сесилија И СП до Прити, да не се лути многу, деееееее, не сме сите исти, па мора и по некоја кавга да падне, само без последици молам И СП до останатите...
Не, бре, ме насмеја со постот за братучед ти, некогаш навистина можам да кажам дека ми одиш на нерви, ама некогаш навистина си ми интересна. Те замислувам како типична плавуша од вицовите. И искрен беше поздравот, зарем не смее некој да те поздрави?
Денеска сум разположена за поздрави па ај да ве поздрвам: Сп до дечкото што мисли дека е “најдобар“ ии Сп до сите вас форумџики .. вајлд ангелче аничката спеецхлесс луџ анннни аннатх кате21 .. ии сите другии
Срцке, сп и до тебе. Сп до сите останати на кои што им е жешко. Сп и до ненушка се надевам дека убаво си поминува. Сп до аннии, now you have a chance.