Топли поздрави до форумџиките кои ми се еден вид асоцијација за форумов, чиишто пишаници-чкртаници и такодаље постови ги впивам секундарно, ма ги вшмукувам ко вакуум. Марама, Штрумфета, Пирамида, Ливинг, Саја, Дафне (која се надевам дека некогаш, во скоро време ќе се активира малце повеќе), Лолитка и Лилит, т.з. Мастер оф сарказам левел 101 - море, шала на страна, Лилитка беше првата форумџика која ми падна в око откако се зачленив. И ќе пишам 3-4 збора, својствени за една моја драга професорка - keep up the good work лејдис, обожавам да ве читам! Спојлер Јас честам, за лесен сон!
Најголем „хауг“ до Хај - држ се убавино знам тоа професорите усул немаат кога испрашуваат. Лепа - се надевам испитите ги збришуваш еден по еден ТедиМече, прибидејќи затоа што исто така.. чисто да ја поздравам Каша, фала на поздрав, поздрав бек Поздрав до онаа умната и мудрата 19 годишна цура што не знае што ќе биде со неа коа ќе има 29.. еми... ќе си ти, само со повеќе во главата - Аntilla Магнолија, МисСпаркс, МендиЛејн, Брајт, Џули77 http://www.youtube.com/watch?v=NJiC6cA3 ... re=related ова фигуративно спикинг оти зимо е ипак, јас пре би снег веќе
Петок! Мојот омилен и во исто време најнапорен ден од неделата. Би сакала да го искористам и да им посакам на моите најомилени форумџики, а воедно и на сите останати, паметни и помалку паметни, убави и помалку убави, среќни и помалку среќни, заљубени и помалку заљубени: Имајте прекрасен ден и убав & релаксиран викенд. На мојата драга Марама: Спојлер За трпеливата Росонерка: Спојлер За секогаш позитивната Пирамитка: Спојлер За Џули77, реална личност со цврсти ставови: Спојлер Лолита и Теодора, две прекрасни дами: Спојлер За Мини-Маус , Душица и Џуси: Спојлер Прекрасни сте сите, ве обожавам
Artemission ти благодарам за поздравот Поздрав и до тебе најголем, ти посакувам убав, романтичен викенд.
... Штрумфета. Сакам да и штрумфнам еден бакнеж, три дена да и црвенее образот. ... Марама. После тебе веќе не користам расипани фарби. ... Мимс. Zurückkommen ... Искра. Да ни заискрат очињава како на петтооделенци. Спојлер Ама од ова ... Џули. Да си ја провери изведбата на омилената и песна. ... Саја. Зашто е моме лудо младо. ... Блонд. Да живее истокот и подмладокот. ... МајГрл. Веда една. ... Енца. Е ќе те демнат лоши тетки... така ти е тоа кога не носиш ништо наопаку.
до сино-проѕирните очи на Каша и одамна се спремам Дузи да ја поздравам. Да биле по други околностите сигурно би ми била добра другарка до мрчењето на Калиопе шо многу сакам да го читам. Женска истиот проблем го имаме, но кажи чаре ајде... нема до Мисс Спарк и Тајгр Лејди - мај тајпс оф грлс X - мену голем поздрав и до тебе и биди малце поактивен така, ако може мислам...
Поздрав назад Магнолија, ја би да те дружам, зошто не. Се надевам не ме мислиш за таа бившата на твојот дечко, па за тие околности да мислиш.
аааа не не Повозрасна е таа неколку години од мене и тебе. Други околности бре, да живееме во ист град и тие работи... Еве и Крејзи Лејди заборавив да ја поздравам