СП до сите оние кои барем еднаш се замислиле пријателки со овие женчиштава од феминава ,јас често тоа го замислувам и сваќам дека вака непознати повеќе ќе ги сакам и почитувам!!!
СП до Дузица Гузица. Ај фил јор пејн. И јас Лејла моја сакав да ја крстам Риска или Проне,ама на моите турските фетиши им беа посилни па падна предлогот у вода. Наредно милениче го крстувам Митра,дефинитивно! ГушЌам.
па ај и од мене една http://www.youtube.com/watch?v=KGydT2BRl_o с п до Divinebutterfly и ненушка ја идам да си го побарам сонот добра нок
Абре до сите кои лудо сонувале синоќа! Гледам не има повеќе такви Добро имаше нешто као полна месечина или?! Што е финтава?! Ајт поздрав!!!
^^Визијата ти е сосем на место. Фали. И јас ја поздравувам и воедно поздрав до мужите на форумов - хех, ме размуабетивте на темана
Aма почеток на денот имав... Епа поздрав до сите кои се чувствуваат (или барем сакаат да се почувствуваат вака во одредени ситуации)
Упатувам еден топол поздрав до teddybear која во последно време многу ја читам низ темиве. Ми се допаѓаат нејзините постови кои содржат толку длабока и искрена исповед. Остава парче од неа на форумов, пишува приказна за себеси пронижана со многу чувства и емоции. И неверојатно е колку многу допираат до мене нејзините зборови. Кога и да ја читам, како некоја друга во мене да постои. Го чувствувам секој нејзин збор, секоја мисла што ја споделува со оние кои не ги ни познава. Не знам дали пишува поезија или проза, но би и препорачала да почне сите нејзини чувства да ги преточува во нешто убаво. Нешто што ќе допре до секого.