Специјален поздрав до сите на кои математиката им претставува најголем проблем од сите предмети на чколија... ДАЈ НЕКА ПОРАСНЕ И ДА СИ ГИ РЕШИ САМА НЕЈЗИНИТЕ ПРОБЛЕМИ..!
Ја поздравувам моја Киттен, ми фали многу ама убо ми е вака преку скајп што и покажувам и си делам ситуации, и се прчам со свеќник и апарато од бабето. Те сакам бре жено колку само ме трпиш.. Ах.. 10 години..
До оние што кога ги затвараат сите прозорчиња виртуелни при гасење на компјутерот им останува последно прозорчето со смајлињата на Фемина ... И до оние кои ама навистина се нервираат кога некаде нема смајлиња со анимации - види ги бе, сува лепота ...
Ги поздравувам сите што знаат на замагленоста на огледалото или прозорот да си цртаат фигури, пишуваат иницијали, мисли.
Специјален поздрав најпрво до Лудото, срце од човек, ех да ги имаше повеќе таквите ко тебе. Поздрав и до Спарксица, лепотица бре, жена за сва времена Поздрав и до Саја, зашто е мало паметњаковче со искрена душа. Поздрав и до Ана Каренина девојка која ни го освежи форумов, ептен ја бендисувам. И поздрав до Дафне, ми фалат нејзините поранешни реални искрени постови. Дафне не ескивирај, направи вистински кам бек за инат на сите И за крај поздрав до низа девојчици, ново дувло ко да се раѓа тука, зш речиси едни исти се секогаш. Овој пат ќе се потепаат за парфем. Еве ве частам, по еден на точење, доста ви е. А јас и вака и така ќе гласав за неа, ама сеа од се срце ќе се молам да победи една од најпаметните девојчици тука и да се шмизлосува со новиот парфем на дај боже набрзо новото работно место. Е така, зашто заслужува. А фемина заслужува да има помалку љубоморни феминки!
Поздрав до Роси... заради комбинациите во модни критики (имаш лајк, лајк, лајккккк... од мене ) и уште поголем поздрав за твојот лепотан ..и шкрабај во СДК, интересно ми е да те читам http://www.youtube.com/watch?v=He82NBjJqf8 Поздрав до историчаркана Гордана.. http://www.youtube.com/watch?v=0_sHGcf8 ... re=related Аман со тебе и тие твои детективски вештини, претчувства и сознанија бре! А, да кажеше некогаш што е тоа што си открила ме оставаш без раат некогаш До Lover
Cега мала факултетска листа Oфи,Mарама,Tрендафилка,дузи,Tедимече зашто ја имав честа да ги запознаам во реалниот живот, и не се покајав за ни една од нив до ливингглам, зашто таа е следна, мора да биде некад, и таа ми е посебно драга исто иде и за штрумф не стигнавме да се запознаеме, ама ќе биде во брзо време до Pоси, за која искрено ја сметав за моден фанатик и искрено и го кажав тоа, но со текот на време се мењаваат мислењата... Mи се случило и предходно, од мислење до небесата, да ми се симне на мислење до под земја за некоја друга форумџика, мање битно тоа.. во случајот со тебе е сосема обратно и анушка-нестле нешто ја снема и нејзе со пораки, ако ја подберам само Aјде јас ќе и пишам и уште многу други кои што знаат дека ми се драги