Специјален поздрав до сите кои биле, сакаат или сакаат повторно да ја посетат Италија, Рим, Венеција, Фиренца, Милано, ма цела ла Италија тралалала
СП до сите кои барем еднаш во животот посакале да облечат бурка/фереџе само за да се скријат и да не бидат препознаени
Сп со сите оние кои ја обожаваат песнава бидејќи ги потсеќа на зимо,снег и топол и украсен дом,а и град http://www.youtube.com/watch?v=J-8VCL4uSUc
Специјален поздрав до: esperanca, beached, Annie.mk1, La.Reina.Del.Sur, teddybear, girl.23, Kasha, MissSpark, ljubam, Shana, Divinebutterfly, TeddyGrey, Adi888, MacaLove, Plavusa.17, srcekrsacka, Marilyn-Monroe, katakomba24, DAngel, marama, и сите останати личности со кои што обожавам да комуницирам.
СП до сите оние кој имаат по еден идиот френд поздрав бек до Хипица И сакам да ја поздравам ким која многу ми помогна
Сп до Крејзи.. -си испуштила едно ''ел'' До -Ани -Мечето -Љубам -Боа -Пинк -Серафима -Роси -Пирамид Оффи и Фиби..
Спојлер Втора епизода : tessie, Smilly, stylishh ,thelittle17, Meggy, t.w.e.e.t.y, Kasha, caroline.costa, la-chicka, FBI, eli25, irenna, AnaKarenina, calliope, Lady-Cha, JuLleE, interesna, JingYang, ludoto19, mona.liza, Plavusa.17, Zlatusko...... Двоен поздрав до сите кои повторно се испуштени од список и се разбира до сите кои го читаат овој поздрав .
До сите плачки кои си ги љубат солените им солзи највеќе. Плакање - омилен спорт во кои сме најиздржливи. И за тоа треба талент луѓе!