СП до сите, што кога оделе на Коледе, правеле ливчиња, каде треба да ѕвонат. И јас уште си правам, уште неможам да ги научам комшиите. И до тие, што највеќе им се радувале на паричките. :geek:
До ПИРАМИТКА затоа што низ само една реченица ја сикажала цела љубов која ја има во неа Еден ѕид не делеше и си тропкавме преку него а кога грмеше мајка ми стално велеше - глеј сега како одма ќе дојде кај нас. И ете слушаш како ита кон нашата врата
И што е најтрагично, колку е потивко, толку поголема хистерија те фаќа. Ах, ми недостигаат тие денови. Еве и јас да поздравам неколку фини момиња, како Мерлинка, Роси, Лудото, Трендафилка и МисСпарк. Убаво е човек да ве чита.
Ова ќе биде еден голем групен...СП . До голем број женички(а ќе има доста такви и што ќе ги заборавам) ради кои сум навлечена на форумов и уживам да ги читам,да дебатирам,да барам совети и наравно да се дружам. Роси,Пирамитка,Боа,ФБИ,Старфиш,Марамка,Сеси,Теди мече,Тренди,Лилит,Љубам,Лудото,Ливинг,Спракс,Магнолија,Мимс,Мерлинка,Штрумфетка,Каролин.Коста, Ла Чика,Мишела...и веќе не толку активните Скај,Дафни,Георгина,Геа. Ве обожавам девојки!
Сеа баш у моментот ми одговара ова ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ !! Значи, ФИНО ЛЕПО ДА СИ ГИ ПОЗДРАВАМ ДРУГАРИЦИТЕ МОИ СО ПЕСНАТА............. „ДОБРО ЈУТРОО ПИЈАНИЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ “