Ја поздравувам Пирамитка, зошто знае да остави осмех на мене и да ми даде таква енергија, знае да ме ислуша и да ги трпи моите гњавења, знае да се израдува на мали работи, знае да биде скокотлива и да ми раскажува голотии ахахах, знае да биде беспрекорно чиста, реална, искрена! Епа Пирамитке ако некогаш те изгубам како контакт да знаеш дека ќе си мавнам АВТОБКОС!
Сп до сите што кога одговараат, си викаат: Леле, само не денес, за утре се ќе научам. А уствари си нема врска.
Гордана те поздравувам и јас и те гушкам силно. Геа и до тебе ме изнасмеја ова со стерeотипиве хахахах.. ми го продолжи животов.. И до Мимс89 ми фали некако ми ја нема..
Ja поздравувам Љубам Барем дел да имаме од нејзиниот дух,храброст и борбеност ќе не биде ко луѓе! А таа има и многу повеќе. Јас знам дека на крај се ќе биде добро за нејзе,зошто таков човек заслужува се најдобро. Поздрав и до Карак-прекрасна е
До Геа Како слатко ме изнасмеа во СДК...Се ставам на твое место и знам дека ти било ,ама баш убаво што се насмеа на крај на таквиот ден .Сум имала и јас такви денови,па те сфаќам Мило ми е што на крај се завршило ОК :up:
СП до Мајгрл Силно девојче, ми се допаѓа тоа. Тука сум за муабет, во било кое време Мавни и еден бокс на негативата, кога и да се појави и проблемот е решен
СП до... Ангел92. Таква или онаква - ангел е. И сум приметила дека секогаш ми пишува кога кажувам дека не сум добра. Мила таа, само за мене да ми олесни. И до Љубам зашто муабетот на фејсбук ме орасположи, ме исполни со некоја позитива. Ви праќам коскокршачки гушки!
СП до Мајгрл. Ме изненади со поздравот Се надевам кога ќе дојдам во мојот омилен град ќе имам можност да те запознаам. СП до Антилла со задоволство те читам. СП до Beached и Beauchamp ми се издвојувате целосно од толпата.
Јас сакам да побарам некој, еве во една од најпосетените теми ќе прашам, па и ќе поздравам- ако има некоја АРХИТЕКТКА..
и јас ќе ја поздравам мај грл Hаваливме сите на нејзе денес Aко ако, фина женцка е и AнаKаренина што и реков абе ова ников по тоа девојчето еврејче да не ти е а тоа да беше Aна франк
Специјален поздрав до едно мало, преубаво девојче, со ник марамче. Прекрасна е во секоја смисла на зборот... плус си имаме многу сличности, емотивно, карактерно, не знам точно како ... како и да е си се разбираме. Те гушкам најсилно Поздрав и до Лудото лудосано, и Трендафилка трендафилова.
Поздрав и до тебе living glam, истовремено за прв пат да поздравам дел од феминките кои ми оставиле најголем впеЧАток Marama Doozy Tessie Girl23 Eli25 MSkorpionka Lin1 Ljubam ....и многу други, сите сте прекрасни