До сите кои вредно ги оставаат своите податоци на кино Рамстор или к. Миленум( независно ) чекајќи да добијат по некој гратис за некој филм . Сите кои го обожаваат вкусот на јапонските јабулчиња
До сите обожаватели на чајче од зелено јаболко и цимет Само што сварив па бујрум,собата е исполнета со неговиот прекрасен мирис
СП до Жапче, зошто постовите нејзини се со поента и поуки. Песнава денес ја слушав, па се зарази и другарка ми, еве ти ја посветувам и на тебе. http://www.youtube.com/watch?v=oOT2-OTebx0
До Аdi888 затоа што е посебна, затоа што ја сакам а знам и таа мене , затоа што заедно со Divinebutterfly,Ивах и Смајли ми ги заменуваат сестрите кои што никогаш ги немав. Ви благодарам за многуте непреспиени ноќи и муабетите на кои никогаш им нема крај.. Спојлер Праќам поздрав и до Елена која е толку мила и толку зрела за нејзини години До Мартинушка за помошта и што издвои време да ми објасни некои работи, ти благодарам! До Елементал затоа што е срце човек!.. Му должам многу До Пеликуна затоа што малку повеќе ме заборави До Најти затоа што е посебен и обожавам да го читам До Ангел92 затоа што е ангелче во вистинска смисла на зборот! До Julie77 затоа што е полна со позитивна енергија и знае да ти помогне во секој момент! До Дузи затоа што секој ден ми го прави поубав со нејзините постови
^ Не сум те мор заборавила како можеш така да кажеш Поздрав бек до тебе Исто и до џули,дивинбатерфлај,крејзилејди,најтвокер,секси лејди,рок а фела и сите оние кои ме поздравувале.
Сакам специјално да ја гушнам Тедимечето Колку само се пронајдов во нејзинион пост. И после некој нека каже дека врските од 15 години не успеваат. Подеми и падови, се е љубов. СП за Марама И СП за Озиејнџел
И јас сакав да упатам еден поздрав до неа и да прокоментирам за постот. Спојлер Од причина што и јас сум во врска веќе година ипол и сите ми мрчат за тоа дека сум мала и нема да успее, дека ако заглавам уште од сега со еден утре ќе се каам, подобро да се изживеам сега па понатаму да се „затворам во врска“. Преку глава ми е од такви муабети. Доволно ми е да има разбирање и хармонија(и секако љубов). Јас не гледам на тоа како затворање. Буквално со него растам, меѓусебно се учиме и го искусуваме животот. Можам да се потпрам на него, истото важи и во обратниот случај. Ако ми е убаво, ќе останам со еден и цел живот. Не гледам тука ништо комплицирано. Меченце, ти посакувам уште многу убави и успешни години поминати со твојот сакан. Години исполнети со љубов. Па за многу години седнати во топлиот и удобен кауч повторно да си се потсетувате на сите заеднички мигови
До Роси за постот со пазарот и што побрзо бегство од истиот . До ТРЕНДАФИЛКА за Елена кралеуша . До Теди беар чисто затоа што е ТЕДИБЕАР До ГЕААААА за нејзините егзебицции на паркингот
СП до Плавушка срцка Сега читнав што си пишала во номинациите и ти благодарам на убавите зборови Само сепак, не сум постојано присутна на форумов, има многу што повеќе од мене вложуваат тука, иако секогаш се обидувам кога сум присутна да биде квалитетно, колку може повеќе, и штом некој забележил значи колку толку ми успева.
До сите мрзи што ги мрзело да ме читаат ... И што уште ги мрзи, не ви се лутам де, ... Да не може човек да се доизрази , во средно се смеевме на финта - многу јако се одрази, за некој кој сакаше да се изразува на посебен начин ...