A јас сакам да те поздравам тебе. Гледаш,уште се сеќавам на овој твој пост,и од тогаш не престанав да те читам. Јебига,наречи ме манијак,но ти си ми многу поразлична од другите членови. Размилсувањето,начинот на кој пишуваш,играта на зборови...сето тоа ми прави мерак да те читам. Браво! A тој што вредно ти ги скрола мудростите,испушта премногу. Имај убав ден.
Прво,СП до Teddybear,пошто и мојата приказна е нешто слична на твојата,само незнам како ќе продолжи...И да ви се множат годините! http://www.youtube.com/watch?v=dYG5B-nFRms (кај мене 22.12 ) Потоа до Annie.mk1 заради тоа што можиме со часови да си муабетиме и да си помогнеме една на друга,пошто е многу мила и си ја сакам До Miss.Ricci пошто многу ми помогнала исто,и секогаш е тука за мене До Pelikuna - лудо си жими се,ама те сакам и тебе До tinkerbelll - пошто е паметна,си најдовме заедничко во книгите и филмовите,уште да ме дружеше да ги гледам До littleDevil со која си правевме муабетче до касно До Theodora - те читам и тебе,да знаеш До L-enna - ќе си најдиме ние уште нешто заедничко До Ljubam пошто е девојка со став,оригиналност и единствена е До AnaKarenina, Eli25, Lenaaa, angel92, K.i.m, firequeenn, DeepBlue, Libera, Hiii многу ми се мили сите! И има уште еден куп,што ќе си ги поздравам во друг пост. Ве сите!
Поздравче бек Џокси и Дивајнбатерфлај и јас ве читам и сте ми мили ликови , да појаснам за да не звучам како атенш сикр по секоја цена, во темата за ,,Членка за која сте го промениле мислењето,, - може не гласи во целост вака насловот ќе ме извините, ми кажаа дека ме скролале поради долгите постови Офи и Шкорпионка, па се зезав на сметка на тоа дека биле мрзи да ме читаат, инаку односот меѓусебен ни е коректен и со меѓусебна почит, инаку не се лутам и да ме скрола некој, демократско право нАли. И би ја поздравила и Росоњерка бидејќи ме плени нејзината посветеност без разлика дали е поврзана со спортот, модата или заштитата на животните, девојкава се гледа дека се труди премногу кога нешто и‘ значи, вложува чувства, време и енергија т.е. вложува голем дел од себе би бил правилниот израз веројатно, што е за секоја пофалба.
Ахахах јас си кажав срам да ми е дека ја скролав Поздрав до Теодора, ветувам некој ден ќе надоместам, ќе седнам и сите мислења што сум ги пропуштила ќе ги исчитам по ред И до Жап4е поздрав, ради 4-то во никот
До сите што ќе се пронајдат во песнава http://www.youtube.com/watch?v=t42DXVvH ... re=related Благодарност до Фреди Меркјури
Теодора јас имам предрасуди за романчињата со малку странички. Кога ќе бирам во библиотеката некој роман, тие тенките се во позадина некаде. (освен ако не го барам Хесе) Очите ми шаркаат по некои дебели така, да има многу за читање. Пасуси и пасуси, страници и страници... нишкање како кајче во езерце Поздрав
Поздрав и до тебе, Магнолија страсен конзументу на уметноста фали некое смајли што асоцира на уметник. Ама мааала корекција ете пр. ,,Галебот Џонатан Ливингстон,, е мало книџе со голема поента, кое според мене е маст рид четиво за адолесценти или тинејџери... Нема штета и на подоцнежна возраст да се читне да се разбереме . И ок, знам, ќе си одам од ,,темава,, сама си станав веќе напор тука денес ...
СП до Тинкербел ( на нашки кажано ) Се наоѓаме низ 7812 теми, па ред е да те поздравам. И баш ми е мило што некој ја харесва Кејт Хадсон многу како мене. и до тебе!
СП до thelittle17 Adi888 Artemission baguf4e dancing.queen LittleDevil MacaLove marama OzzyAngel Антила
Знаев дека кога пишував во темава заборавив уште некој, само не ми текнуваше кој. Сега знам - danichap. Голема благодарност до тебе, извини што не те напишав во предходниот пост со другите девојки.
***СЕРАФИМА*** За тие што не знаат, има многу народ, но не сите се луѓе, а женскава спаѓа во втората група. Серафима навистина е огромно богатство што те знам. Ти си пример на кој сите треба да се огледаме, и да се засрамиме од глупостите наши. Секоја ти чест на душата што ја имаш, како стакло чиста. Биди здрава, жива и најсреќна од се ти посакувам.
Поздрав до littleDevil,Divinebutterfly,creshicka,Elennaa,marama И до сите оние кои ја паметат играва Спојлер Денес ја најдов во еден копмјутерот на училиштето па сватив дека имало луге што уште не ја заборавиле
СП до Рики, самоједот на Росонерка! Многу мило куче, иако го гледам само во темата Слики од вашите миленичиња Роси, да ми го поздравиш многу!
^^^Епа поздрав до тебе затоа што тука сигурно никој не те мрази. Поздрав и до Либера, Оксиморон(со извинение ако е згрешен никот, неколку твои мислења денес што ги приметив ми се допаднаа), Л-енна, дивинбатерфлај, и Ла-Чика што само лајкови дели а едвај пишува. И до Крејзи лејди, ептен специјален поздрав