Ајде и јас да упатам еден групен поздрав до: Дивајн k.i.m esperanca AnaKarerina Pyramide Theodora Artemission teddygrey marama ljubam
Трендафилке, ова можеби е мој милионити поздрав упатен кон тебе, но по милионити пат ќе кажам дека просто те обожавам и пред се почитувам. Една од форумџиките на која не пропуштам пост а да не биде прочитан . Едноставно оставаш без збор и со подотворена уста. Барем мене. И користам исто така прилика да ја поздравам Ана Каренина. Интересна девојка и продолжи така.
Пред се': Телепатски поздрав до татко ми. Никогаш не сум му рекла, а и немам сила ..ама: Те сакам тато! За да спиеш најубаво што можеш, толку колку што ти дозволуваат условите. А од феминките ги поздравувам сите кои имаат потреба да слушнат дека Утре се ќе биде подобро,според тоа што го видов во СДК осеќам ко сите да се потресени денеска, од секаде лоши безврска вести, ко чума е денов, лош,црн,грд... Утре навистина ќе биде подобро...
До Росоњерка, од кога ја немам поздравено, срам да ми е, зошто е една душа која е еден од најискрените љубители на животни што сум ги запознала, и да и кажам дека следно идење за Скопје ја носам на пијалок До Керолин Коста и до Штрумфетка, кога гледам на 9gag како се зборува дека земал души, мене ми текнува на нас трите и си викам овие уште немаат почнато вампирите да ги гледаат да видат што е душа одземање Ве гушкам девојчиња До Ливинг и да и кажам дека не и одам Охрид ако не се активира повеќе да пишува!!! Ова не е предупредување, ова закана е! Не, сериозно, дај активирај се повеќе, ми недостасуваат твоите постови. До Боа! И таа да се активира повеќе. До Мис Индепендент, да земи да стави слика во модни критики, да почне повеќе да пишува оти ќотекот. И Мимс ми фали на форумов исто! И на крај до Сесилија, оти е нуб невиден, оти ја сакам премногу и добро е што не живееме во исто место оти секој ден би ја малтретирала, би ја задевала, би ја гмечела од гушкање буквално. Никогаш не мислев дека ќе најдам срце како неа со кое кога ќе се начекаме по социјалниве мрежи не можеме да се донапампориме
Сп до сите кој знаат што вреди во резултатите на колоквиум Сп до сите кој мразат кога облаците се зезат и ни расипуваат денот
Марама За добра ноќ еве ти едно мече шо гушкат Спојлер п.с. Не можам да се убедам да отидам до бутикот, страв ми е некако
Леле леле Нејтирке една, а шо си тиии! Како си ме погодила абе у центар! Онака бингоу. Немој молим те у ова стање ваква песна, која го вклучува тој танчерот таму. Леле леле шо би му праела јас на песнава еј Спојлер КИФЛИЧКИ! Огромен поздрав и до тебе!
СП до сите кои одговараа на прашањата од Т-Мобајл,од досадниот 1400,и останаа и без кредит и без награда-(ако воопшто има) и СП до сите кои ги игнорирале и не си го потрошиле залудно кредитот.
До оние кои со душа го чекаа Декември! Поради интернетот, нов лимит, не да друго... И поздрав до Мис Ричи, ти благодарам.
Онака сабајлечки До: Linn1-мило ми е што те видов. Едвај те препознав. Многу посимпатична, помила ми изгледаше во живо. Вака нешто (со најубави плави очиња) Спојлер или пак Тачнооо сакав да те изгушкам, да ти скршам некоја коска. Слатко мало ѓаволче. zhap4e -За секој пат што била покрај мене да ме ислуша и да ми даде совет. Pelikuna-Која ми недостига. Doozy-Го вежбам британскиот, да си знаеш. crazylady-бед њуз, ми френд. А на сите другите, добро утро. Повелете чај од брусница.