До Ненушка, Даника, Мања, ПетраПанка, СањаБуцка, и остала екипа која баш и не вклучува тука, но сепак, мили мои, да не бевте вие, со вашите зборови, подршка и разбирање, сеуште ќе лутав по грозниот пат кој ме јадеше одвнатре... Секое добро!
До Пирамитка. Да дае оној да се утепаш од радости, да не можеш воздух да земеш од убаини. И кажи еднаш од мене, спанк ми бејбеее! Ахаххаха, се радувам за тебе ама многу...
До Љубам - абе шо си ти мрднато едно! Те љубам, мрднато си онака најпозитивно колку што може човек да биде. Задоволство е да те познава човек! Сериозно! И до сите бре до сите! Ај на ви една бацка! Ај две! Ма кој колку сака нека си земе Малку сум возбудена па не знам веќе што пишувам битно сакам да ви кажам, дека многу ми е драго што ми станавте на некој начин секојдневие кое не може да се објасни рационално ниту реално. Знам дека постоите тука, на форумов, само како аватари и имиња, но ми дадовте многу. Научив многу, извлеков и поука од некои, и без разлика дали сме делеле или ни се спротивставувале мислењата (бидејќи ова е форум а тоа се очекува) и без разлика дали со некои од вас сум се запознала лично или не, сите до една на некој начин сте ми дале нешто. Бидејќи нормално имало и негативни (за среќа помалку) и позитивни „ситуации“, морам да кажам дека од сите до една може да се извлече некакво наравоучение. И јас ете благодарение на сите тие ситуации сум денес да речам, за чекор попаметна отколку што сум била претходно. Кој би рекол во овие години дека човек ќе научи нешто, ама човек учи додека е жив... Си ја чешкам главава сега, не се збогувам и не си заминувам од форумот да не си мислите само така ми дојде да ви изразам благодарност. На сите сини, виолетови и црвени именца на форумов! Најискрено
До сите кои се моја партија односно до сите кои ви навираат солзи во очи кога ќе видете гладно и улично кученце и ви иде да пликате по народ кој фрла пари на триста глупости, а корка леб не му даваат и го шуткаат по улици
Уживај во сите убави мигови кои те пратат драга наша АнеНестленце Секогаш да имаш насмевка на лицето и љубов во срцето....
Towelie јако ќе ти дојде уште еден поздрав, ама вреди! Од сега секој ден прво твојте постови ги читам. Сакам да ми почне денот со осмех. Фала ти за хуморот, искреноста, леснотијата, римата, директноста во секој пост ех..
Денес упатувам СП до Hiii, која ме врати на времето кога ја играв Icy Tower и еве сега пак фатив да ја играм И СП до Марамче и Најубавата на Петко, секојдневно ве читам, и уживам додека го правам тоа за сите форумџики, ела да ве гушнааааам! Денес и секој 1ви во месецот славам, славам за мојата љубов. Почастете се:
And that's how you show respect for the real shit! Да ти донесе Дедо Мраз све што сакаш плус фишек ф'стаци! Фала,поздравќе и до тебе назад во чело
Сп до Анушка Нестле,Даника,Петра Панка,Ибанез,Спартак,Сања буцка,485,Еци 25,и дружината ни наша И да не заборавам Карак (иако ме заборави)Гордана,Кате21,Вики,Ким,Дедис Пр,Багуфче,Вајлд,Трендафилка,Анни,О жена,Анатх и сите со кои барем еднаш сме се пишале на чет
До едно за мене многу специјално и мило суштество.. Позитивна,памтна, и со многу убава насмевка. Со задоволство те читам,a не само јас многу други. Знам дека е секогаш тука за мене и секогаш ме сака,па дури и кога сум неподнослива.. Го сакам форумот што ми подари пријатели како тебе.. Анни.мк,со многу љубов smilly
НАЈспецијален поздрав до LilBaby ,до Ким,до Дивајн срцката,до Ади888,Beauchamp Blond Inesh и до сите сите феминки кои ми е многу драго да ве читам
СП до сите девојки од темата Анксиозност . Еден ден сите ќе успееме , и анксот кој не ни дава мир сосема ќе го избришеме од нашиот живот !
Поздрав и до тебе Тинкербел, се надевам ќе ја тргнеш таа пицата пред да си го оштетам екранов Поздрав бек и до Ненушка