Peace out,homie,stay safe! Поздрав и до тебе,и до сите што не го гасат тушот додека се шампонираат! Because we're fearless bastards!
И поздрав до Hiii Garpova creshicka Спојлер Требаше прво да си направам листа на симпатичните, а не вака да го тупам во неколку поста. Ама нема врска, се средувам полека
До Offspring !!!! Колку ти завидувам на мачорот/мачката awwwwwwwwwwwww Да си ја чуваш најмногу на свет и да ти е жива и здрава и убава Гушни ја од мене еднаш!
Најголем поздрав до Исус, кој очигледно бил член на форумов и ја има таа моќ сам себе да си биде гласник за лоши вести. И до сите истролани тажачки на кои ова им помина низ глава:
Спојлер Шта се то дешава??? Епа поздрав до сите Феминки ,барем се виде дека имаме душа и срце,дека се сплотивме и сме посилни од некој малоумник...идиоти не сме,напротив луѓе сме и тоа сите прекрасни ,сите до една
Јас само да ве поздравам сите вас феминки во ова ниедно време (5 сат сабајле) пошто уште сум буден. Абе тоа ти е студентски живот... ноќна сесија учење. )) Имајте убав ден, дружете се, сакајте се, сексајте се , учете/работете и добивајте добри оценки/печалете добри пари. Мислам дека све опфатив. Едноставно, зграпчете го животот и запомнете во таа главичка: Не живееме вечно, уште од денот кога сме се родиле, деновите ни се одбројани! Имајте го тоа стално на ум и нека ве носи само оптимизам во животот без разлика на се' што ви се случува, а знам дека има многу ср*ња и трња на патот до успехот и ѕвездите. Уффф каков мотивирачки поздрав. Инспирација.... тоа е.
Поздрав до сите фрумски човечулиња кои учат пре кампањски него редовно и во моментот кога иде време за тест/писмена/испит/колоквиум итн, употребуваат нинџа скилс за совладување на заостанатиот материјал. И доколку резултатите се (над) очекувани(те), следува - Ај фил лајк а нинџа (Likeaboss) !
Хахахаха се изнасмеав од сабајле од поздравот на Офспринг со кокошките. Баш така се чувствувам после вчера Сп и до неа. Сп до цел излажан форум. Де бре, да не беше таа вчера, од тажни, немаше да се паѓаме од смеа. Цела вечер и сабајле си се смеам и ми доаѓа ова да си го направам од што сме наивни.