СП ... до сите кога пристигнаа на милиот ни форум си рекоа : Е па Бог да чува! Спојлер Кој знае знае, кој сфати сфати ... кој не и едното и другото ќе го дознае.
СП до сите прекрасни женулчиња на форумот, затоа што покажавме дека имаме срце и дел од него оставаме тука. И посебен поздрав до тие што вчера присуствуваа на журката на чет до раните утрински часови Битно ние се изнасмеавме, заслужено. Тежок ремет падна, се смеевме, се крена фемина на нозе, на крај крајева никогаш немаше да се собериме во толкав број ако не беше нашето мило тролче.
^^ хехе СП до модераторите, воедно сакам да се извинам МНОГУ што се побунив во врска со тоа што ги избришавте мислењата за Наташа. Ај ем рили сори. Ах, прости души човечки... (ова се однесува на оние што сепак имаат нешто ЧОВЕЧКО во себе..)
Море и јас би ги поздравила женките на чат до 05 ме држевте, на презентација предавав со затворени очи. Ама не се потресов, вчера научив многу и од Нате/Г/И, и од сите вас детективки красни сте. Сеси тебе особено сакам да те поздравам за врхунацот.
СП Љубам и заслугата за откритието е на друга феминка. Пред да споменете некој во тој контекст испитајте добро ....
Јас би ја поздравила Марама, толку чиста, искрена и отворена личност ретко се сретнува денес. Чест ми е што те запознав виртуелно, се надевам наскоро и во живо. П.С. И главниот "виновник" што ни се разрешија сите дилеми
Ох не не моите детективски способности не се толку добри како на другите, немој да ме местите не сум јас таа што ја откри!! Јас сум само медијатор! Гушкам Џули.. ахах
Јас би го поздравила вереникот на Наташа (ако постои секако ) ... Сочувствувам, на каква будала си налетал! Спојлер Се надевам дека и тој е нешто сличен на неа, ако не-тешко би било!
СП до... Спојлер Да си бидете заедно до крајот на животот. Ни смртта да не може да ве раздели. АМИН! Ајде сега господине бакнете ја невестата
Благодарам. Поздрав и до тебе и само не греши душа. Затоа што никој не знае како е. А СП и до Лепаа што го поздрави свршеникот што се борел за живот.
Невозможна си, елај ја да те поздравам со една заушка! Опамети се алооо! Жал ми е за тебе девојче многу ми е жал..
^Јас знам како е. Неподносливо е. Спојлер Мириса на глувчојна. бтв...Зошто не напишеш роман...Нешто од типот „Смрт во Венеција“.
Специјален поздрав до сите оние кои се мачат да ослабат. Луѓе бе, ослабев толку многу, сега борби водам за 5 кила? Сакам уште 5 и точка, и некако тешко оди. А си го знам марифетот, али ајде де. Ослабев 20, и сега не се замарам пошто личам на човек, и тие неколку килца ми се.... смрт! Најсмешно што секој ден вежбам на орбитрек, и вчера цел ден не јадев намерно за вечерта да отидам кај Вили да се настегам Помогнете му на ова кутро момиче.
Listen to the music of the moment people dance and sing, we're just one big family - до цела фемина http://www.youtube.com/watch?v=EkHTsc9P ... lf=mh_lolz
^^^Не,подобро нека го побара Спилберг да направат еден филм ама со истиот наслов кој што го кажа ти. СП бек до Блак сван И го поздравувам вракањето на Офи...да не се губи пак