СПЕЦИЈАЛКА до AnaKarenina, baguf4e, Beauchamp, creshicka, dancing.queen, danichap, Doozy, Elennaa, Gordana10, Hiii, Izaabella, ljubam, MacaLove, MacenceEna, MandyLane, marama, Marcey, Mini-Mouse, Neytiri, palavoto.devojce, Shopaholic77, snake, starbucks, teddybear, tinkerbelll, zhap4e и сите останати, секако.. ајде сите на частење! Заради внучето Што ви душа сака Расположеност до максимум вечерва!
Ќе си ја поздравам мојата КрејзиЛејди која си ја сакам мн.и со која редовно си се дружиме. И морам да ви кажам нешто на сите то не ја знаете, во вистинскиот живот не е ни малку крејзи
Зошто не си го патентираш ако е твој? -мала шала Сп до тебе и до девојката што сигурно не ни приметила дека бил твој.
До сите кои песнава ги погодува, замижуваат и си ја потпевнуваат, баш мераклиски од срце. До сите фанови на Миле http://www.youtube.com/watch?v=z3_cgdb_ ... re=related Нема поубава песна македонска, НЕМА!
Сп до младите мамички Блонд и Анатх нека ви се живи и здрави бебушките срам да ми е заборавив да ви честитам
Spoiler СП до тие што сум ги заборавила минатиот пат. СП до DeepBlue, Look, antilla, LittleDevil, BeYourself, Pelikuna, ines.h, CIA, DAngel, Vitorija, zhap4e. Ии, незнам веќе.
До Look Spoiler ___________$$$$$$$ __________$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$__$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$____$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$$____$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$$$_______$$$$$$$$$$$$ _____$$$$$$$$$$________$$$$$$$ ______$$$$$$$$$_________$$$$$$ ______$$$$$$$$$_________$$$$$$ ______$$$$$$$$$__________$$$$$$ _____$$$$$$$$$$___________$$$$$$$ _____$$$$$$$$$_____________$$$$$$$ _____$$$$$$$$$_____________$$$$$$$ _____$$$$$$$$___ HE AND YOU До Дип. Зошто секогаш си потпевнува. Се надеваме дека некој ден и оваа ќе ја чуеме во твоја изведба Spoiler http://www.youtube.com/watch?v=xVpWCcD0SQI&feature=related До MSkorpionka. Се насмеав за мислењето во што би и кажале на форумџиката над вас . Spoiler Кога, како и каде смо се грлили, љубили а јас не знам До Дивајн, Марамче, Јипи, Еленааа...(испуштив некој изгледа :geek:, ај другите следечи пут )
Поздрав до сите,кои ја обожаваат предновогодишната еуфорија,светилките низ градот и кои едвај чекаат да си ја накитат новогодишната елка