фала ти Тенкаи, најСП и до тебе! Знам јас дека е најдобар, за тоа нема збор ама нетрпелива сум да видам нова титула во неговите прекрасни раце... ГО САКААААААААААААААААААММММММММ!!!!!!!!!!!
Сп до сите на кои им недостасував Сп до моите омилини девојки кои многу ми недостасуваа Сп до цела фемина и до сите што ме поздравија
СП до бројче,ептен ни фалеше.Сега ќе бидиш почесто нели? СП до душица-ск која денес си заминува и ќе ми фали СП до ангелче,анннни,аннии,лижалка,оффспринг,горде,анфејтфул,ким,вики44е,хипи,гоу,вајлд,ненушка,карак,мистериоус,лукс и сите други
СП до сите оние на кои им годи жешковоо мајтапп СП до ситеее срцки кои "работеле" на форумот додека бев на одмор
и јас сакам да ја поздравам комшиката твоја од овде, од форумов ...и сакам да пиеме трите едно кафе, ама тука во Скопје...наесен кога ќе дојдете, може???
Сп до лудата екипа која направи да имам најубава помината вечер до сега Сп до мојте најмили и сакани формуџики
Никогаш не те заборавам СП и до тебе милаа Ненушке ми фалиш + СП до Ангелчето,Вајлд Чајлд,Спичлес,Горде,Ким,Лукс,Сесилија,Кате21,Лолипоп
СП до багуфче.... И СП до сите веќе застарени матурантки на форумов.. Девојки,ви посакувам успешен ден утре и посакувани резултати на 21,22,23... Со среќа!