СП до сите обожаватели на мачки , најпрекрасните суштества , толку мили и нежни а сепак итри Ми иде да си ги гушнам моите три мачиња убаво да ги изгњавам и да не ги пуштам .
Поздрав до сите што се будни и што абер немаат за спиење, а воедно се разгракани во овој дел од ноќта, да не речам утрото, значи поздрав до: angel92 Divinebutterfly nenuska и до drugarka, која ја изгуби четската невиност со нас
СП до Виножитка - фала за пораката ке биде подобро за некој ден thinkerbel-фала за советот WildCheery-зошто ми е сограганинка во Италија Ани.мк1 - те немам заборавено DivineButerfly-ете така оти ми е кејф Ла Реина дел сур-секад кога ме поздравува заборавам да вратам на поздравот. МисРичи LittleDevil HeidiDiWalt(така некако беше) Дузи OzzyAngel-девојко една чаша за мене да се напиеш. crazylady-зошто секад имаме тема на разговор julie77-затоа што секогаш ме советува и без да побарам-фала,ценам Спојлер падна италјанчето БлакСван starbaks и најпосебен до сестра ми Рок а фела Поздрав упатувам и до машките на овој форум Најти - не се секири ке го поздравам и ке му кажам голот да го посвети за тебе Јипи Крипи-кој секогаш ги критикува Манчестер Ј. Елементал-Да не се губи
СП до Divinebutterfly (онака ќеиф ми е) И до сите оние кои вчера ги застрвив со мојот пост во СДК (со кромпирчињата)
СП до марамка , диносаурусот порачал песна за тебе http://www.youtube.com/watch?v=6KUJE2xs-RE Сп до фановите на овие двајца екстремно добри ,смешни и вредни глумци
Најспецијален поздрав до Annie.mk1 (ништо не ми должиш, не се замарај ), Pelikuna и WildCherry Посебен и до ТедиМечето, како и еден бек до Трендафилестото, видов ме спомнала...
СП До CIA,шо ми напрај вчера форес со компирчињата,ти праќам Big hug. Јас денес имав за ручек. ,и СП до оние кој обожаваат пржени компирчиња.
Специјален поздрав до сите оние што сеуште си гледаат Tom &Jerry http://www.youtube.com/watch?v=X8TpA7j7 ... re=related
СП до сите девојки и до нивните миленичиња од темата Слики од вашите миленичиња , сите ваши животинчиња се подеднакво убави , воодушевена сум
Сп до Пеликуна - редовно се читаме на мсн Жабата - за прекрасните совети што секогаш ми ги дава Дивајн- чисто онака Oзи- ќе наздравиме вечер Виторија - чисто онака
До Антила Ме врати во детството со цртанов.Баш и го пуштив на мајка ми и подскокнувам на песната и ми вика абе ти ја сакаш али јас се нервирам.Ми идеше да те утепам кога ќе заврши. Сум се дерела на телевизорот ајдееее мирна ќе бидам,пуштете пак!