СП до сите оние кои ме сметат за многу сериозна персона Ги канам во Штип и ги замолувам барем еден викенд целосно да се препуштат на мене, да уживаат во мое друштво и на „слатките„ места каде ќе ги водам. И запомнете! Кога некој е во моиве раце, нема не за одговор! Не бе дечки шала, јас го сфатив тоа како гоооолем комплимент
СП бек до crazylady и Juicy И до Магнолија--па да,комплимент е знаеш кога да си сериозна и многу постови имаше кои беа сериозни и вистинити Не дека само ти,и многу други форумџики
Хахаха еве ти праќам назад и јас една гоолема гушка Инаку и јас пак денеска си јадев пржени кромпирчиња за ручек
...што ги сакаат Елитни Одреди Многу ми се јаки песните а,Дрима ми е најубав со ушенцата http://www.youtube.com/watch?v=xdwIlbBIajY
Специјален поздрав до мојата најдрага Џули77, навистина ми значи кога некој знае да ме процени. Те гушкам најсилно на свет...
СП до сите оние кои кога и да добијат номинација се осеќаат вака: А попратно се вртат накај домашните и му мавтаат во слоу моушн со букет в рака. Леле леле ми го нахранивте егото,фала,фала,данкешн....
СП ... до мојата префинета и паметна Артемишн СП ... до сите кои ме ставија во некоја од наведените категории за нај форумџики СП ... до оние кои не поднесуваат лиг, лиг муабети
До тие што имаат згоден професор , наставник , асистент и му мислат се најдобро а нормално кога би можеле ехее...... Зошто бе зошто е толку ми е згоден асистентон ?! а јас пак го гледам ко теле го зјапам де , колешке повели а јас а ? да , дај .