...до сите во темана "Што би и кажале на форумџиката над вас" Не знам кога последен пат сум се смеела вака од срце. Гушкииииии
Морам една специјалка до нашето ТедиМече. омилена ми е! Spoiler ноу офенс, ве мољим. Сите сте прекрасни форумски ликови. Личност со изграден карактер, цврсто и стабилно гази по земја, стои зад своите ставови, заљубена, креативна, фина, шармантна, упорна, интелегентна, хумористична, издржлива, ма све најљепше. Морам да ти пратам една гооооолема виртуелна гушка! Со душа чекам да шкртнеш нешто по форумов и да те читам. Само што ми се појави твоето именце веднаш влегувам во таа тема. Остани таква каква што си, најдобра! Поим за совршенство си ми.
До сите што ме спомнале во форумџики за 2011. Нема да се правам лигла, ќе си кажам дека баш ми ласка, драго ми е, и само за вас ветувам уште нови креативни подвизи зимава.
Решив и јас да поделам неколку поздрави, редно време беше, нели? Eпа СП до: ДивајнБатрфлај, Мартинушка, Дипблу(т.е. екипата што не ми дава да седнам да учам ) Mарама, затоа што е едноставно посебна љубам, затоа што ја љубам Дузи, затоа што кај и да е ќе пиеме кафе
Тедимече, Лин и Магнолија. Фала за убавите ‘номинации‘, иако со вас скоро никогаш немам комуницирано.
СП ... до Теодора. Девојка комплетна и уникатна. Фала ти што постоиш СП ... до Артемишн уште еднаш, Ани мк , Љубам и Јипман За сите
Специјален поздрав до сите девојки и момци кои постираат слики во темата аватари, и во секоја тема поврзана со слики како моите лични (не)професионални фотографии etc. ... Ми ги одмарате очите.
starbucks и нека ни се живи и здрави братчињата наши , и сп поздрав до сите што си имаат братче Сп поздрав исто до Машката група на Фемина со се Јипи-крипи диносаурусот Најмногу што ми фалат на форумов Елементал и X Man Сп поздрав и до Towelie Повели нешо мое омилено од Теттка Нинна http://www.youtube.com/watch?v=6A0RICDFge8 Сакам да искористам простор за да ги поздравам Libera Топло ти ја препорачувам книгава И Pelikuna со убава сочна моцарела ммммммњњњњаааммм А да и сп до Ноќниот ни шетач на фемина И имајте убав прекрасен ден исполнет со ЉУбов и Мир сите
Позз до сите нас што сме си дарувани со пеѓички Почнав да си ги засакувам. Уникатни сме си што ве е гајле, свиркајте си