Сакам еден голем најголем до ljubam по мало го отупевме со поздравиве за неа ама јас досега не ,а имав потреба да си кажам бе На почеток овака искрено гледајќи една твоја фотографија мислам на аватар беше а да беше . Си реков леле колку е надмена женскава така ми делуваше , строга , уфилмана и самобендисана. Ама .... после некое време почнав да те читам а до душа и почна да бидеш поактивна . Конечно добив права слика за тебе . Ти си таа единствената што својата интима и најголемите порази покрај победи ги подели со сите нас .. А за тоа од мене посебен РЕСПЕКТ :up: не секој има храброст да го стори тоа , а ти згора на се си го откри и идентитетот. Алал да ти е ! Од тебе треба да се учи . И не го велам ова само (газолижње) штом го велам стварно го мислам . Не сакајќи да се претставиш како херој само си дојде од себе . Твојата приказна е вистинска и затоа и вредноста барем според мене е мноооогу поголема. Ова е виртуелен свет секој може да се претстави како сака . Но ти се претстави баш такава каква што си. Продужи даље ... Јас ќе земам пример ... Од тебе и на тебе сличните .
Сакам да ја поздравам Ljubam, зошто керка и има преборбена и преубава мамичка, зошто постира најубави песни, и дури и искористив за топик, и дека допира до мене скоро се што си напишала, и во пишаното и во сликите емоција која не е можно да се избегне даваш.
СП до сите дами на форумов. Интересни сте и уникатни, секоја на свој начин. Јас помалку ве дружам деновиве ама тоа не значи дека не ве читам кога имам слободно време.
Голем поздрав до модераторките и големо браво зашто без нив ние сите тука би биле во Spoiler го*на Поздрав и до членовите што се зачлениле во оваа 2011 година, и им посакувам да продолжат уште многу тука.
Специјален поздрав до сите оние кои се разочарале и сфатиле дека во животот освен на мајка ти и татко ти на никој друг не му е гајле за тебе
Поздрав до сите оние на кои им се допаѓа или пак сакаат некој Мартин, посебно до Avril.09 (претпоставувам дека е заљубена во некој Мартин) бидејќи во нејзиниот пост го прочитав ова име и веднаш ме потсети на една посебна личност.
Денешен поздрав упатен до Магнолија! Си имам некоја посебна замисла за девојката. Во моите мисли изгледа како руска дама. Незнам зошто. Дали затоа што ги обожава руските класици. Можеби. Знам дека ги сакаш..повели: http://www.youtube.com/watch?v=tOedB7pk ... re=related
СП до Теди, Кенди, Ангел92, Плавуша, Лудото, Чокохолик, ЛитлДевил, Фемина90, Златушко, Ливинг, Џули, Геа, Љубам, ДивајнБатерфлај, СексиЛејди, Џокси, Ким, Ани.мк, Теодора, Дузи, Блонд, Мерлинка, Жапче, Калиопе, Ози, Офи, Енца, Битерсвит, АнаКаренина, Нејтири, Виножитка, Лов3, Лолита, Дејзи, Душица, Старбакс, Каша, Бошамп, Џуси. Ух, се изморив,ама вреди. Ова се некои од тие што ги читам,интересни ,фини и мили. Ако заборавив некој, hope u no mad.
СП бек и до тебе MacaLove. И најспецилајен до Radiance, Towelie и Offspring. Верни другови у ночним сатима. И манијаци. На Јуле. Da nedaj gospot i vas da ve stigni da si docekate!
Сакам да ги поздравам: LivingGlam, Tenkai, MacaLove, Annie.mk1, Gordana10, Elennaa, Pelikuna, Gea, blueeparadise, anuskaNESTLE, Sanniii, La.Reina.Del.Sur, L-enna, Divinebutterfly...
До Пирамидата, заслужена победа, затоа што нејзиното пишување секогаш го доживувам искрено, без грам филувања. До Менди Лејн, секогаш има свои видувања на светот, за мене блиски. До Брајт, не само заради Фонтана ( и мој омилен филм е), туку зошто гледам дека безусловно љуби. Таков впечаток добивам. До Нејтири, мојата лавица. Ја чекам на салеп во СК. До Дузи, не знам на кој пост од неа налетав, онака, го исчитав од почеток до крај и ме засмеа. Чисто така. До Јуле77, ја ценам, едноставно. До чат пат мужите на форумов, интересно е да налеташ на мажи кои свесно се интересираат за женскиот род и памет, без класичните предрасуди. Само напред момци.