Денеска би сакала да поздравам три дами од форумов: Пирамид-дури сега отворив и видов дека титулата „Форумџика на годината“ паднала во вистински раце. Ти честитам од сесрце и ти посакувам уште многу признанија и успеси. Сексилејди - не знам зошто тебе секогаш те замислувам во црвено, ама црвената е боја на оган, љубов, сексипил и борбеност. Мацалов-драга личност која остава впечаток.
...до сите што со нетрпение ги очекуваат празнициве што навистина зближуваат ....и до оние што едвај чекат да си ја накитат елката. Мало плакнење очиња... За понежниот пол Спојлер И за маживе овде мал поздрав,да се најдете на местото на Дедо Мраз само помлади додека сте Спојлер
СП до Би Ју!!! Честитки за освоената награда од библиотеката. Навистина си добила награда за убава работа! Продолжи така
СП до сите кои ги слушаат Битлси,Стинг,Ерик Клептон,Бон Џови,Деф Лепард,Р.Е.М и други извонредни изведувачи и групи. http://www.youtube.com/watch?v=MQSkIFhuli0 http://www.youtube.com/watch?v=6pHNkOQCIzk http://www.youtube.com/watch?v=xwtdhWltSIg&ob=av2e
До сите оние кои едвај чекаат да најдат жртва за да им зборуваaт на англиски (како мене на пример) Најспецијален поздрав до Хипица (бидејќи не ја мрзи да ми објаснува работи по 2 пати) и Јеwel за уредно напишаниот одговор Би сакала во овој свечен момент да ги поздравам LivingGlam и Gordana
Специјален поздрав дооооооо crazylady П.С. Ќе свртам некој од тие броеви само кој ли ќе биде. :geek: СП и за сите кои имаат мали братучедчиња кои едвај чекаат да им дојдат на гости (пак ) и покрај целиот хаос кој го прават низ куќи. Им се простува заради насмевката и расположението кое го оставаат.
И јас ја поздравувам Пеликуна, значи стварно, ама стварно се надевам дека еден ден ќе ти биде подобро. Немам лоши намери воопшто, ама криво ми е, бре.
И јас ве поздравувам вас двете,Гордана и Офи а на тоа ги додавам и Најтвокер,љубам и ДивинБатерфлај Фала ви
Divinebutterfly што со сликата за аватар често ми прави збунка на фејсбук Истата слика е ставена за profile picture на фан групата на Natalia Vodianova, па кога ќе чепкам низ Home page и ќе видам некој нејзин пост, помислувам дека си ти. Куча-посо, Фејсбук-Фемина, и јас веќе збрлавев, не знам веќе кое каде е MacaLove - за креативните постови во „Што би му кажале...“ проследени со анатомија на човечкото тело LittleDevil што ме изнасмеа со постот во Свадбени случки Nevermore, Floyd12 и ines.h кои секогаш ме изненадуваат со прекрасни фотографии што ги постираат на форумов.
а можи поздравот да биди и за тие шо вчера добија? пошо тука блиску е дали денес или вчера сеедно хахаххахахахахахахахахха Поздрав ines
Апропо муабетов, поздрав до сите кои им касни, и нема абер да им дојде! Аман, бар некој абер да ми пратеше дека ќе дојдеш, да не те мислам ...
Поздрав мила ines.h и на тебе . И СП до дадичка Поздрав до сите кои ме поздравиле, а не им возвратив навреме: Gordana10, Juicy, Smilly, Cacy, eli25, AnaKarenina, La.Reina.Del.Sur, Divinebutterfly, Elennaa, crazylady, Libera, Annie.mk1.... Поздрав и до сите кои имаа намера да го направат тоа . А најголем двоен поздрав и до тие кои немаа намера да ме поздрават (и со потполно право ).