Благодарам на поздравот MacaLove и AnaKarenina. СП бек до вас. Спојлер П.С. АнаКаренина, мило ми е што сум те насмеала
Ана Каренина - и јас сум љубител на грамофонскиот звук и тоа пријатно шшш-кање пред да падне иглата на плочата, како да ме носи во некое друго време и друг свет. МацаЉубов - која мислам дека секојдневно се‘ повеќе созрева во многу свесна и одговорна личност со прави вредности, иако понекогаш оставала впечаток на иритаторче со каприциозни мотиви, сепак е голем емотивец. МалотоЃаволче кичевско, да не ми се лути што не вршиме позајмување на езерото на комши луѓе и поради тоа што и таа го упатува поздравот на иста адреса како мене.
Значи пак ќе си ги напишам и пак ќе си ги поздравам,пошто многу си ги сакам! И си сме си се поздравувале и читале Ќе фалат доста,ама денес сакам да ги поздравам : MacaLove,AnaKarenina,Annie.mk1,Adi888,Lepaaa,Offspring, Pelikuna,Sexylady,juicy,K.i.m,Hiii,CIA,Tinkerbelll,Eli25, Serafima,Teodora i L-enna
Ах, вие не ни го позајмувајте езероно, ама ја со шишиња ќе дојда и ќе ви зема пола езеро СП и до тебе Теодора
СП до неколку феминки кои обожавам да ги читам а тоа се: DivineButerfly Mерлинка ljubam Antila Serafima Кендичка Theodora Pyramide Trendafilka Tinkerbell и други кои ќе ги поздравам во наредна прилика.
СП со сите што ги гледаа... ГРАШКОВЦИ! http://www.youtube.com/watch?v=Q6iC5CzAs0o ПС: Ми се пријаде грашок.
СП до: Љубам,Гоу,Лин,Лов3,Рокафела,Алиса,Роси,Мерлин,Кенди,Сеси,Реинбоу,Каша,Саја,Дузи,Шилеа,Блонд, Најтвокер,Јипи,Пирамид,Калиопи,Марамче,Лудо,Старбакс,Теодора,Ливинг... Спојлер
пак денес ќе поздравам Сп до феминките кои не ги познавам добро но со задоволство ги читам: Trendafilka, Divinebutterfly, Hipica, RainBow, Serafima, Phyramide, Theodora, Shelea, La.Reina.Del.Sur, ljubam, Go-Girl, k.i.m, Gordana10, Beauchamp, rossonerka, Elennaa, Pelikuna, Lilit, Ariel, LittleDevil,Ammy.Lee, t.i.n.k.e.r.b.e.l.l, OzzyAngel, martinuska, Offspring, Lepaaa, Juicy, starfish, marama и се извинувам на сите што ги заборавив
ewww, Јокси ваква ми беше фацата кога ја видов сликата Поздрав до тебе, вајлдчери, л-ена, жапче, теодора, марама, aна-каренина, чисто онака од кеф.